עגלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב בנות מה שלומכן?
    אשמח לעשות סקר בנושא של עגלות . איזה עגלה יש לכן? יתרונות וחסרונות ? האם אתן מרוצות? האם העגלה מתאימה למי שגר בבניין ללא מעלית ? ומחיר העגלה. האמת שאני אישית בכיוון של העגלה אינגלזינה טרילוג׳י , אבל לפי מה שקראתי שהחסרון שלה זה הגלגלים הקטנים שלה שבגללם העגלה ממש רועדת בעת נסיעה. תודה מראש..
11 תגובות
עמוד 1
  • לי יש וולנסיה , לא כ״כ מוכרת חח
    אבל ממש ממש קלה !! לא יכולה לחשוב שיש עגלות כבדות יותר,
    היא יציבה, מרווחת, נוחה, מתקפלת בקלות וניראת ממש טוב ,
    והמחיר שלה סביר ניראה לי , אני קניתי אותה ב3200 - סלקל אמבטיה וטיולון
  • היי שושה , ראיתי הסתכלתי עכשיו באינטרנט ניראת ממש טוב!! איפה מוכרים אותה?
    בנות אשמח גם אם תציינו איפה קניתן את העגלה כי יש עגלות שמוכרים רק ברשתות מסויימות.
  • לי חד קאם דינמיקו ואני לא ממש מרוצה , הגלגלים הם גדולים יחסית והאחוריים אפילו צריך לנפח וזה אמור להיות סוג של בולם זעזועיים אבל זה לא ... הייתי בודקת בוגבו בי אבל היא לא זולה ולפי דעתי אין אמבטיה אבל טיולון מתאים לתינוק שרק נולד , היא קלה (לפי המאפיינים טכניים ) , הגלגלים שלה קטנים אבל ! בכל גלגל יש קפיץ רציני שזה בולם זעזועים טוב ... לדעתי כל עגלה צריך לבדוק לבד ( לקחת לבדיקה כמו רכב חחח ולעשות סיבוב לייד החנות ) . יש עוד עגלה טובה של בייביקאר , דגם ישן ולכן זול 2500 אמבטיה טיולון וסלקל אבל חיסרון: כבדה . אני לא יודעת מה הדגם אבל יש אותה בבייבי קלאב בפתח תקווה והיא בצבע אדום עם פרחים (אפשר לשאול אותם מה הדגם)
  • ממ לא עשיתי את הקניה באחת מהרשתות הגדולות,
    קניתי מליד ראש העין איפה שרמי לוי..
    אני יבדוק לך איפה מוכרים אותה, באיזה איזור את גרה ?

• לי יש את הטיולון של פג פרגו בוק (לא פלוס) לא קנינו את האמבטיה כי היה נראה לי מסורבל יקר ומיותר. מבחינתנו היא מצוינת. נוסעת חלק ונוח, קלת משקל, מתקפלת מאד בקלות, מצד אחד מרווחת מצד שני לא ענקית ומסורבלת, נשכבת מלא (178 מעלות), ודבר נוסף שהיה מאד חשוב לי- מתקפלת כשהריפוד אינו גלוי, וכך פחות מתלכלך. קניתי ב"נסיכונת" ירושלים
  • אני מאשקלון , אבל אין לי בעיה לנסוע באיזור הדרום ..
    כן אני באמת צריכה לקחת את העגלות שאני אוהבת ולעשות סיבובים ליד החנות חחח חשבתי שאסור חח טוב לדעת כי המוכרות בחנות ניראות כאילו הן מפחדות שנוגעים להם בעגלות בכלל :/

• היי תמרה , את הפג פרגו בוק ראיתי במוצצים אם אני לא טועה, והחזקתי רק את שהילדה שהרגשתי שהיא כבדה בטירוף אולי אני טועה בדגם .. אם הייתי גרה בבניין עם מעלית אין חי בעיה עם הכובד אבל אין לי מעלית יש פה קצת לעלות ואני רוב היום לבד בבית ..אז צריך משהו יחסית קליל.

• יש לי את העגלה של ד״ר ביבי - פופה פוברטי
    מעולה
    מומלצת מאוד!
  • אנה גם אני בבניין בלי מעלית. משקלה של הבוק 9 ק"ג כולל הכל (שימי לב, הבוק ולא בוק פלוס שכבדה יותר). אני בכל אופן עולה איתה המון לבד ומסתדרת
  • אה אז בטח זה היה בוק פלוס. כי שם רק השלדה שקלה מינימום 10 ניראה לי . אקפוץ לשם עוד פעם לראות ואבקר בעוד כמה חנויות .

• יש לי מימה קסארי.
    עגלה חזקה ומסיבית אך מעט כבדה
    אנחנו לא גרים בבניין קומות לשמחתי
    קשה לי להאמין שהיתי מצליחה להעלות קומות.
    המחיר יקר אבל שווה כל שקל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה