בנותתתתתת עזרה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוםיר כבר בן חודשיים וחצי
    תמיד לקח לפחות בקבוק אחד ביום
    בדרך כלל אחד בלילה
    ואם אני לא נימצאת ואמא שלי שומרת עליו
    אז גם בקבוק ביום
    מלפני 3 ימים משהו חדש - לא מוכן לקבל בקבוק!!!
    צורחחחחח
    שמה ציצי נירגע אוכל
    אמרתי בוא ננסה להחליף לשים במקום בקבוק כלוםם צרחות לא מוכן!!!

איך ייתכן שביום בהיר אחד הוא לא מוכן לקבל בקבוק?!
    למה?
    מתי זה קרה?!?!

זה נורא עבוריייי!!!
    לא היה לי לילה לפני
    ועכשיו בכלל אין לי לילה!!!

מישהי יודעת אם יש פתרון לזה?
4 תגובות
עמוד 1
  • גם אצלנו לא היתה מוכנה בקבוק (אחרי שכבר אכלה מבקבוק). כמה טיפים מהמטפלת שלה שהצליחה להאכיל אותה: סוג הבקבוק, מוכנה רק מהטומי טיפי, יש כאלה שמוכנים רק מהפשוטים של פעם, תנסי לשחק עם זה. לדאוג שהאוכל חמים (כמו חלב אם), לחמם קצת גםאת הפטמה.
    לי אין שום ניסיון בתמלים, אולי כדאי לשנות סוג? אומרים שיש הבדל בטעם. אולי כדאי לך אפילו לשאוב במהלך היום ואת זה לתת בלילות?
    אצלנו בערך בגיל הזה גם היו קטעים מוזרים (לא הסכימה בשום אופן לינוק מצד ימין, רק שמאל) נראה לי שזה קטע של גיל שמתחילים להבין ולהפגין עמדה.. אבל זו סתם הרגשה..
  • וואי להפגין עמדה מגיל חודשיים וחצי...יפה להם הקטנים האלה.

תנסי להחליף פטמות יש כל מיני בקבוקים" הכי קרוב לאמא.."

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • זהו שיש לי 3 סוגי בקבוקים
    מאמ
    אוונט
    וטומי

ניסיתי את שלושתם וכלום!!!!!
    אני לא מבינה מה קרה לו :/

אני משתמשת במטרנה אקסטרה קר היא הכי טובה שיש ..
    ולגבי משאבה החזרתי אותה .,,
  • לא קשור למה יותר טוב, עניין של טעם, יש גם אנשים שלא אוהבים שוקולד.. למרות שזה עדיין לא מסביר מה קרה פתאום. ניסית לחמם את האוכל והפטמה? אני חושבת שהמטפלת אמרה לי שהיא הושיבה אותה בעגלה ונתנה לה את האוכל כשהקטנה לא רואה אותה, כשהיא מאחוריה..
    זה נורא לך לשאוב? אם לא, תקחי אותה שוב..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה