חייבת לפרוק, ארוך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כתבתי אתמול אבל כרגיל הגלקסי עושה לי דווקא
    אז כותבת שוב.

באלי לצרוח! (אבל תהל ישנה

9 תגובות
עמוד 1
  • את בטוחה שזאת סבתא שלך ולא חמותך..?
    אוי שירהל'ה, זה ממש מעצבן!!
    הייתי אומרת לך להבליג ולא להתייחס כי היא בטוח לא תשתנה, אבל אני יודעת שזה בלתי אפשרי וזה ממש מרגיז כל ההערות האלה.
    קבלי הרבה
  • חיבוקי!!
    תנסי להכניס מאוזן אחת ולהוציא מהשניה
    תעשי כן כן עם הראש ותחיי את חייך איך שאת רוצה עם מגב בכניסה או על המיטה בחדר שינה...

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • אל תקחי את זה קשה!
    את עושה המון ומתאמצת המון
    ואל תשכחי שאת עושה את כל זה לא בשבילה או בשביל אף אחד...
    את עושה את זה בעיקר בשביל עצמך,הילדים שלך והבעל...
    ואם המגב שלך בכניסה אז שיהיה בכניסה,ואם יש כמה גרגירי אורז בכיור אז שיהיו...
    אל תתני לזה לשבור אותך...
    סבתא או לא סבתא הגיע הזמן להבהיר שאלה החיים שלך והבית והמשפחה שאת בונה
    ואם לכם נוח גרגירי אורז ומגב אז so be it!

• חיבוקי!!
    תנסי להכניס מאוזן אחת ולהוציא מהשניה
    תעשי כן כן עם הראש ותחיי את חייך איך שאת רוצה עם מגב בכניסה או על המיטה בחדר שינה...

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • לא קראתי את התגובות ,קפצתי לרגע בין ספר לספר
    ואת בהריון ,יותר הורמונלית
    וחוץ מזה את עדיין מרגישה אותה ילדה קטנה שסבתא מגדלת , מעצבנת אותך כמו ילדה מתבגרת שמעירים לך שלא נותנים לך להרגיש גדולה , סבתא שלך ההפך לא רוצה לתת לך להרגיש גדולה כי אז היא תרגיש שהילדה הקטנה שלה פתאום גדלה וזה משהו שלא מתקבל על הדעת שאין את מי לחנך ולמי להעיר ...היא תמיד תרצה להתייחס אליך כילדונת ...
    ואת צודקת שהשינוי יבוא רק מצידך .
    חכי ללידה ובערך חודש גם אחריה אחרי שההורמונים קצת ירגעו
    תורידי מעצמך ביקורתיות ומאמץ מיותר ואז הביקורת של הסבתא גם תחלחל אליך פחות . אז היא מעירה על המגב ,נוח לו שם ופחות בודד ,וגרגירי אורז את שומרת לארוחת צהריים לעכברים ... הכל יהיה טוב שירה . הכל זה שיעור בחיים
    תורידי הילוך באמת , לא במובן הפיזי ,בביקרות שלך כלפי עצמך

• בנות תודה

• שירה יקירתי זה לא ברור מאליו כל מה שאת עושה בבית
    ועוד במצבך - בהיריון ועוד עם 2 ילדים קטנים בבית.
    אני רוצה להגיד לך שוב פעם כמה שאת מקסימה.
    שולחת לך המון המון חיבוקים ונשיקות

• קבלי חיבוקים לחיזוק יקירה!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה