איך עוברים את השבוע הזה??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך מעבירים את הזמן???
    יש לי בדיקת בטא ביום שישי (14 יום אחרי החזרה)
    אני רק רוצה שהשבוע הזה יגמר כבר ולדעת תשובה
    גם היא חיובית וגם היא שלילית.
7 תגובות
עמוד 1
  • היי,

תנסי להעסיק את עצמך כמה שאפשר תעשי לך תוכניות לאחרי הצהריים שיעברו לך הימים...
    שרדת כבר שבוע עוד קצת וזהו...
    שיהיה המון הצלחה
  • כמה שזה קשה תשתדלי םא לחשוב על זהנותצהגי כאלו את בנריון מחזיקה לך עצבאות ומקווה לדמוע סיפור הצלחה אלוהים יודע כמה אני זקוקה לזה
  • חחחחחחח לא יודעת פשוט עוברים אני גם הייתי במתח מטורףףףף..
    בעזרת ה" בדיקה חיובית
    ולחשוב חיובי זה הכי חשוב
  • זה קשה, אבל אין מה לעשות...

תיקחי נשימה ארוכה ותירגעי, בסוף זה יגיע!
    שיהיו רק בשורות טובות - אמן...
    תעדכני
  • הי שירן...

אנחנו ביחד , גם אני צריכה לעשות בדיקת בטא ביום שישי.

אני לא יודעת איך את העברת את השנים האחרונות ... אבל אני עברתי אותן בניסיונות להיכנס להריון, שריר הסבלנות שלי מיומן ומאומן ... ואני יכולה לומר לך דבר כזה ..
    תתעסקי עם החיים שלך ולא עם המחשבה על הריון , תכניסי לראש שלך שזה לא משנה מה תעשי וכמה תחשבי על זה , מה שצריך לקרות יקרה ... להיפך, הלחץ שיוצרות המחשבות , לפעמים רק הורס ... אז - סבלנות רק עוד קצת , תעשי דברים שכיף לך לעשות, תהיה עם אנשים שכיף לך להיות איתם ... דברים כאלה, העיקר לא לחכות... כי ההמתנה נוראית!!!!! וקשה !!!!! ואם חלילה וחס מגיעה תשובה שלילית, הרבה יותר קשה לי להתמודד איתה אם ישבתי וחיכיתי , וסבבתי סביב זה במקום סביב החיים שלי .

שיהיה לנו בהצלחה ... ושנבשר על בטא חיובית בעזרת השם , ביום שישי בצהריים...

איזה כיף שאני לא לבד ...

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • כמה שזה קשה תשתדלי םא לחשוב על זהנותצהגי כאלו את בנריון מחזיקה לך עצבאות ומקווה לדמוע סיפור הצלחה אלוהים יודע כמה אני זקוקה לזה
  • תודה יקירות!!

אני מנסה להעביר את הזמן בעבודה ואח"כ בבית בניקיון לפסח.

ג'ירפה - בעזרת ה' שנינו נקבל ביום שישי בטא חיובית.

החוסר ידיעה הזה משגע אותי ולא משנה כמה שאני מנסה להעסיק את עצמי אני עדיין מוצאת את עצמי חושבת על זה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה