בגדים בגדים בגדים!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב, אז אחרי הנעליים עברנו לבגדים

10 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת עדיף בהחלט להזמין בנקסט . הדברים שם ניראים מהממים!!! והמחירים ברצפה יחסית למה שיש פה בחנויות. אבל לא יצא לי עדיין להזמין משם בטח יש לך נסיון כבר אז את מודעת לאיכות הבגדים משם. ואת השוברים תשמרי לעצמך להתפנק קצת
  • להזמין
    אני כבר הזמנתי לאיתי ועוד מעט גם אזמין לאיתמר
  • קחי בחשבון אני הזמנתי מנקסט בגדים בסכום של 290 שח וכשזה הגיע לארץ בדואר דרשו ממני לשלם מע"מ בערך 70 שח. זה היה מעצבן ולא יכולתי לקבל את החבילה בלי לשלם. כמובן שהם אומרים לך שאת יכולה לערער אבל מי עונה לטלפון שרשום על הדף שקיבלתי מהדואר?
  • עד 75 דולר זה ללא מעמ ,תמיד צריך לחשב מראש כדי לא לחרוג
    תקנו מקסימום עד 250
  • להזמין באלי אקספרס!!!!!

• צודקת ESKI חבל שלא ידעתי לפני זה סתם מבאס
  • וקנין..הזמנתי באלי אקספרס מכנס בתחילת ההריון קבלתי בסוף ההריון.
    לא מזמינה משם למרות שיש שם דברים יפים .

מה זה נקסט..לא מכירה

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • זו חנות אנגלית, בגדים איכותיים, מחירים סבירים, מעל 75 ש"ח המשלוח חינם, מגיע תוך שבוע - שבוע וחצי. הזמנתי שם כבר כמה פעמים, כולל נעליים בשבילי. הרבה יותר מומלץ מאלי אקספרס, ששם האיכות בריצפה ולוקח חודשים עד שמגיע.

http://il.nextdirect.com/en/
  • אני גם הזמנתי מנקסט ובאמת אסור לעבור את ה 250-260 ,עדיף לפצל לשתי הזמנות ולעשות את הזמנות בהפרש של יום כדי שלא יאחדו לך את החבילות
    עבור יוזרים חדשים ( אתם\ן יכולות לפתוח יוזר על שם הבעל) בקניה מעל 250 שח יש הנחה של 50 שח בהזנת קוד קופון ( יש מלא קודים שמסתובבים ברשת)
    בהצלחה
    מירי

• בנקסט הבגדים הורסים ת'בריאות

l]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה