חייבת לכן עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז היום בבוקר הלכתי שוב לאיכילוב - הביאו לי למלא טופס תור לגרידה. שאלתי למה אני לא רואה רופא וענו לי שאין מה ושעברתי בדיקת רופא ושאני צריכה גרידה. התעקשתי לראות רופא - מיותר לציין שהוא היה הרופא הכי קק והכי גועלי שנתקלתי בו!
    אחרי כמה שאלות צייתי בפניו שיום שישי היה לי מעט דימום ונפל גוש קטן/בינוני שאני לא יודעת מה הוא, אך לא התלווה דימום מסיבי וגושים נוספים כמו שצריך להיות...הרופא אמר שלפעמים יש קרישי דם ושאני צריכה גרידה שאלתי אם אפשר בדיקת אולטרסאונד לפניי והוא אמר לי זאין צורך וצריך גרידה אך אם אני ממש מתעקשת ללכת להיבדק בבדיקת א.ס ליתר ביטחון. הלכתי מיד אחרי לקופת חולים וביצעתי א.ס ומה הרופא אמר?! ששק ההריון והעובר נפלטו והכל נקי ותקין ויש ממש מעט שאריות לא משמעותיות וזה ירד לבד אבל אין כלום ברחם והוא נקי!!
    זאת הזדמנות ראשית כל להודות לבורא עולם על הנס האישי שעשה לי ועל זה שחסך ממני גרידה, כל כך רעדתי ובכיתי כל היום מזה...ושנית, זה הזמן להודות לכן בנות יקרות שלי על דאגה אמיתית, אכפתיות ותמיכה שבאמת לא הייתי מקבלת בשום מקום בעולם!! תודה לכן מכל הלב, אתן פשוט מדהימות בתמיכה שלכן וסאהבה שלכן אליע!! זהו, חוזרת למעגל הטיפו
15 תגובות
עמוד 1
  • חוזרת אליכן ואל מעגל הטיפולים ויודעת שאני במקום טוב עם חברות (אמנם וירטואליות) אבל מהממות שתומכות ופשוט יקרות!!

תודה לכן שוב והלוואי ונדע רק בשורות טובות ונעדכן רק דברים טובים!!
    אז זהו...חוזרת אליכן
  • אהובה שלייייי

ברוך השם!!!!!

איזה מזל שהתעקשת... ושעברת את זה!

זה כמעט מאחורייך.... רק לחכות למחזור ולהתחיל שוב עם כוחות מחודשים

והפעם.... הפעם הכל יהיה בסדרררררר

מיליון נשיקות וחיבוקים!!

ליטלילי

• נכון, ברוך ה' זה מאחוריי!
    תודה מאמי שלי, שנדע רק בשורות טובות
  • פוקה יקירה! ברוך השם הכל עבר!!!!!!!!
    אני מאחלת לך שתקלטי תיק תק!!!!!!!

אפרסקית
  • כל הכבוד מותק!
    מאוד חשוב להיות עם היד על הדופק.. אל תוותרי.
    גם אני לצערי חוזרת למחזור הטיפול, כניראה שאין ברירה... כך נכתב מלמעלה.

מאחלת לכולנו הצלחה רבה!
  • פוקה יקירה שמחה שהכל מאחורייך!!!מאחלת לך מעכשיו רק דברים טובים ושאמן סבב הבא תקלטי במהרה!!!
  • הי פוקה ...

ריגשת אותי עד דמעות ....

מתפללת בשבילך חזק חזק שתיקלטי מהר ... מה מהר ? עוד החודש .

נשיקות  

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • פוקה-וואו.
    קודם כל זה היה תמוה בעיניי שלא עשית א.ס. קודם. כשאני עברתי גרידה הם חייבו אותי להגיע עם א.ס. איך אפשר בלי??
    שנית- תראי עם כל הקושי שאת עוברת היו לך מספיק כוחות להתנגד לאחות ולרופא ולדרוש מה שהאינטואיציה הבריאה שלך אמרה לך. כל הכבוד ובווזזז לרופא החפפן. באמת.
    מאחלת לך החלמה מהירה נפשית ופיזית.
    ומשהו נוסף- כמו שכתבתי לך זה דבר לא פשוט מה שאת עוברת. אם תרגישי צורך תבררי על מקורות תמיכה מקצועיים. לדעתי זה יכול רק לתרום..
    ושוב-כל הכבוד
  • פוקה יקרה,
    טוב לשמוע שהכל מאחורייך!
    מאחלת לך סבב חדש ומוצלח.
    תהיי חזקה

Boten
  • יקירתי קודם כל שמחה לשמוע שזה מיאחוריחך. ממש ממש מחזיקה לך עמבאות שצקלטי במהרה ותביא לעולם איזה בוזבוזון קטן או קטנה, שנית נשמה את הולכת חווצר על הרופא הזה? אני אם הייתי ביקומך הייתי באמת עוברת גרידה סתם על כי לא הייתי אפילו חושבת להתווכח עם רופא -מזל שאת יותר חכמה ממניי.מחזיקה לך עצבאות להצלחה ענקית
  • היה לך ממש מזל שלא עשית גרידה סתם, חייבים לבדוק ולא לעשות הכל בעיניים עצומות.
    קבלי ענק ואני מקווה שאת חוזרת למעגל הטיפולים לזמן ממש קצרצר
  • תודה רבה לכן על התמיכה...
    יש לציין שהגרידה הייתה אמורה להתבצע בעוד 8 ימים (שזה עוד משהו מטומטם שצריך לסחוב עובר מת בבטן 8 ימים, לא מצליחה להבין...)
    בדרך לקופת חולים לא.ס אמא התקשרה לרופא פרטי לקבוע לי כמה שיותר מהר להיפטר מזה....
    אבל עדיין, לקבוע תור לגרידה, להחתים אותי על 838372 טפסים ועל מה?? שביקשתי שיבדקו אותי....הם סתם הסתמכו על הבדיקה של הרופא ביום שישי ומבחינתי זה חוסר אחריות מוחלט ורשלנות!

אני רק יכולה לומר שמכל התהליך שעברתי - מההתחלה ועד סופו (מההתחלה שעוד העובר היה זקיק קטן) למדתי על בשרי פשוט לא לסמוך על הרופאים בכלל ולסמוך רק על עצמי.. !
  • את תמיד חייבת לסמוך על עצמך ועל ההרגשה שלך.
    הכי חשוב שזה נגמר ועכשיו את יכולה לחזור למעגל הטיפולים שאני מקווה שיהיה מהיר וקצר.
  • היי, אני שמחה בשבילך שאת מוכנה פיזית להמשיך הלאה. זה סימן שהגוף שלך מחכה ל
    כל הכבוד שהתעקשת על הבדיקה ולא עברת סתם גרידה
    חג שמח !!
  • קודם כל ברוכה הבאה נשמעת יותר טוב...
    כל הכבוד לך אלופה
    על דאגה ה" יברך אותך עוד החודש לחיובי ולהריון תקין
    בעזרת ה"... מאמי אני מאחלת את כל הטוב שבעולם
    אוהבת אוהבת אותך בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה