רציתי לומר תודה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות.. אני לא מהוותיקות פה ואני חייבת לומר לכן תודה!
    אין לי עם מי לחלוק את התהליך שאני עוברת ואפילו שאני לא מכירה אתכן באופן אישי אתן לא מבינות כמה עזרתן לי.. הרמתן אותי אחרי הפגישה עם הרופא.. ההחלטה לא פשוטה עבורי והבלבול היה רב... לכן קראתי שוב את כל השרשור ולקחתי מכל אחת מכן משהו..
    לקחתי לי את השישי שבת לחשוב על ההמשך ועל איך אני עוברת הלאה ואני חייבת לומר שקמתי היום בבוקר חדשה מוכנה לבא ואפילו שהסימנים של המחזור כאן אני לא מבואסת הפעם.. אנירק מתפללת שאוטוטו קרב היום שלי..

בקשר להחלטה הגעתי למסקנה שיש לי עוד קצת זמן להחליט אבל את האמת אני נוטה לעבור להפריות עם כל הקושי שבעניין..

אז תודה ענקית לכולן!
    אפרסקית
7 תגובות
עמוד 1
  • שיהיה המון הצלחה לכולנו!

זה פשוט כ"כ לא מובן מאליו...
  • אפרסקית אמיצה ....

אני קוראת את ההודעה שלך ומצטמררת מהתרגשות.
    כל מילה ומילה זה כאילו שאני כתבתי ממש לפני שלקחתי את ההחלטה שזהו , הולכים להפריות.

אין לי הרבה מה לומר לך רק שיהיה בהצלחה, ושאת לא לבד, אף אחת מאיתנו אינה לבד, אנחנו פה אחת בשביל השניה ...

נשיקות
    תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • אפרסקית יקרה, חשוב כל כך שנמצא את מה שעוזר לנו בתהליך הזה..
    אני מצאתי שאחרי שקיהלתי החלטה לעבור לריה הכל נהיה קל יותר כי כבר לא פחדתי מהצעד הבא. אמנם היה לי פחות קל עם כמות ההורמונים וכו אבל לפחות לא הייתי צריכה להחליט יותר מה לעשות במחזור הבא. וזה מקל!
    בהצלחה!!!! אנחנו איתך עד לבטא המנצחת.. (ואחכ חב.דופק וכו.. )
  • מאמי כל החלטה שתקבלי מחזיקה לך עצבאות שתקבלי את ההריון כמה שיותר מהר
  • בהצלחה רבה אהובה!!

תנשמי עמוק . הכל יהיה בסדר!!! מבטיחה לך שממש בקרןב תפתחי לנו פה שרשור על בטא מהממת!!!!!

נשיקותתתתת

ליטלילי

• מאחלת לך המון בהצלחה והלואי שכל דרך שתבחרי תהיה הטובה ביותר עבורך להגיע אל ה המיוחל. הבנות פה מקסימות והבנתי שזה המקום הכי טוב לחלוק ולהתייעץ בו.
    אז בהצלחה ותיכנסי לעדכן
  • טוב לראות אותך אופטימית וחזקה. בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה