הריון??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם בדיקת ביוץ מזהה הריון?
9 תגובות
עמוד 1
  • ביוץ לפי המחשבון כאן היה בתאריכים 22-28 לפי בדיקות ביוץ שבדקתי ביום ה13,14,15 הראה ביוץ חיובי כיסינו את הימים האלה וגם קיימנו יחסים ביום ה18 למחזור לאחר הביוץ רק שלאחר הביוץ היום ה18 לווסת הופיעו שני פסים בביוץ פס כהה ופס ורוד כשזה אמור להראות שלילי פס אחד יכול להיות שבדיקת ביוץ מראה הריון? או מוקדם מדי לדעת?
  • היי דנית,

ימי הביוץ שלנו החודש היו ביחד

אני יודעת שהיו מקרים שדרך בדיקת ביוץ גילו הריון, אבל לפי דעתי עוד מוקדם לגלות דרך הבדיקה אם את בהריון. אפילו דרך בדיקת הריון רגילה שזה עוד מוקדם.

גם אני כמוך במתח.
    אני אמורה לקבל מחזור ביום ראשון הקרוב וממש ממש מקווה שזה לא יקרה.
    אני מחזיקה לך אצבעות שהחודש תתבשרי בבשורות טובות
  • אמורה לקבל ב 10.4
  • אני 6-7/4
    אל תבדקי עדיין הריון ותמשיכו לשכב יום כן יום לא.
  • זה מראה לי כבר קרוב ל4 בדיקות ביוץ פס כהה ופס ורוד חלש אז אני כבר לאחר ביוץ מאתמול מה זה? זה אמור להראות פס אחד וביוץ אמור להראות שניים חזקים הזויייי
  • לפי דעתי את כבר אחרי הביוץ.
    אני במקומך הייתי מפסיקה לבדוק עם המקלות ופשוט ממשיכה לזרום.
    תהני מכל העניין ותמשיכו לשכב יום כן יום לא.

• בדיקת ביוץ חיובית (שני פסים כהים) מקבלי בסביבות הביוץ שלך וגם בסביבות האיחור שלך.
    כרגע את רחוקה מאיחור, אז אי אפשר לדעת מבדיקת ביוץ אם את בהריון.
    תחכי ל-10/4, אם לא תקבלי מחזור את מוזמנת לבדוק עם מקלון ביוץ או בדיקת הריון ולגלות מה קורה.
    נסי לא לחשוב על זה *כל* הזמן. ההמתנה קצרה יותר כשעסוקים בדברים אחרים.

• בדיקת ביוץ שלילית מראה פס חזק+פס חלש, או רק פס חזק אחד.

• בדיקת ביוץ פס בהיר ופס כהה שלושה ימים לפני מחזור
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה