תקפצו לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תקפצו לי כולכן על כל הדעות המגעילות שלכן !
    חבל ששאלתי חבל שהתייעצתי
    אולי הניסוח של איך אתמודד לא היה כל כך טוב אבל
    מה לעשות שמישהי שכותבת פה ונמצאת בסערת רגשות
    אחרי שחמותה קוטלת אותה שהיא צריכה להביא בנים
    לא מנסחת את עצמה כמו שצריך !
    מה חשבתם שהתכוונתי חס וחלילה להפיל ?!
    נו באמת ... וכן אני יודעת על כל הצרות שיש בעולמנו
    ואני יודעת טוב מאד שיש בנות שהיו מתחלפות איתי
    אבל מה הקשר ?! אתן לא נמצאות במקומי וחוות סבל
    מהמשפחות הפרימיטיביות בהן אני חי
    אז כמו שאמרתי תקפצו לי !!!!!!!

מיקמיק
15 תגובות
עמוד 1

• ]

• אין לי מושג מה כתבת או מה הגיבו לך
    אני יודעת שב 95% מהמקרים אנחנו מחבקות ואוהבות.
    אני מצטערת בשבילך שיצא לך לחוות אי נעימות מהפורום שלנו...
    ומצטערת בשבילך שיש לך חמות שמתנהגת אלייך מגעיל (את זה הבנתי מההודעה פה)

• שלחתי לך מייל

• מה רצית? שאשקר?
    הבעתי את הדעה שלי באופן הכי אמיתי..
    אף אחד לא אמר שאני צריכה לחשוב ולהתבטאות כמו שא-ת רוצה שאגיב.
    פשוט נורא הרגיז אותי וזכותי להגיב איך שא-נ-י רוצה.
    כמו שיש פעמים שאחרות חולקות עלי, זכותי לחלוק על אחרות... אין עניין להעלב.
    ככה זה פה ובכל מקום אחר בעולם. לכל אחד יש את הדעה שלו בכל נושא.
    מה רצית שאכתוב לך קוצי מוצי?
    אז שימי פס על חמותך ועל הפרימיטיביות שלה

l]
  • מה רציתי שנשקר לך, אמרנו לך מה שהרגשנו באותו רגע וזאת לא סיבה להגיב ככה ,ואגב לגבי חמותך ,שתפנה לבן שלה זה גבר שקובע את מין הילוד (קצת ידע ) , אני באה ממשפחה קווקזית וגם אצלנו לא חסר כאלו שטויות כאלו , רוצים רק בנים , אך עדיין הכל נלקח בפרופורציה , חמותך לא צריכה לנהל לך את חיים ,
  • בנות אני מבינה את הכעס של הבחורה. היא בחרה לשתף וקיבלה תגובות לא נעימות בכלל... חבל. זה פורום תמיכה
  • אני היתי מספרת ל"נשמה טובה" שמין העובר תלוי בגבר אז כל הבעיות היא יכולה להפנות לבן שלה .
    את האמת חמי זרק שהיא היה מעדיף שילד שני תהיה בת . בעלי ישר עונה לו שזה לא עניינו בכלל ובזה זה נגמר .
    http://www.holdthatpic.com/
  • לקח לי כמה דקות להבין במה מדובר.

ואני שגם חיה בעולם פרימיטיבי, גם לקח לי חודשים שלמים להקלט
    וגם עברה הפלה מבינה את כל הצדדים.

כל אחת כותבת מרגשותיה וראות עיניה
    אף אחת לא התכוונה לפגוע אבל לפעמים צריך לדעת גם איך לומר
    איך אני אומרת לאחותי: זה לא מה אמרת, זה איך אמרת.

אז דיי בנות, בואו לא נריב, זה לא היה במכוון מאף אחת
    בואו נעשה סולחה של תמיכה הדדית

• תסלחי לי, קראתי את הפוסט המקורי ועדיין אשמח להגיב פה.
    לי יש שני בנים ועוד בן בדרך. ורציתי בן! באמת! לא בגלל שככה יצא, אמרתי את זה עוד לפני.

אני ש-ו-נ-א-ת שאנשים כאילו מרחמים עלי שיש לי בן שלישי! יש לי 2 בנים מדהימים ואני מאושרת שיהיה לי עוד מהמם כמוהם בע"ה.

בקיצור, אנשים יעירו לך לא משנה מה יצא ואחרי שיצא יעירו לך על למה את מלבישה אותו/אותה יותר מדי/פחות מדי ולמה הוא/היא בוכה ועל 1001 דברים. את צריכה להיות שלמה עם עצמך ובטוחה עם עצמך כדי לא לקחת הכל ללב.

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • שירוש אני בטוחה שאף אחת לא התכוונה לפגוע.
  • לא צריך לקחת ללב . כל אחת ודעתה...
    [

• אם רשמת וציפית שישקרו צר לי אך זה לא המקום.
    הצעתי היא שפשוט תפילי אם לא תקבלי מה שתרצי..יש המון מקומות שיכולים לסייע לך.
    מזועזעת? גם אני, מהמשפט "איך אתמודד"...

את צריכה פחות להתייחס לסביבה ויותר להתחבר לעובר שגדל בתוכך, שנכון לרגע זה את כבר מאוכזבת ממנו\ה והוא\היא עוד לא נולד\ה.

בהצלחה.
  • אין עליך פאניי

• עכשיו קראתי לראשונה את השרשור הקודם..
    דעתי היא כזאת: כל אחת אחראית על גופה, כל אחת מאיתנו שונה מהאחרת וכך הרצונות, ציפיות וכו'.
    יש כאן רגישות של נשים שלקח להן זמן להיכנס להיריון, או שעברו טיפולים ולכן יש כעס או אי הבנה מצידן שאני די מבינה אותן.
    אני כמובן בדעה של מה שבא ברוך הבא והעיקר שיהיה עובר בריא, אני גם לא בעד להפיל בשום אופן אבל אותה אחת כלל לא דיברה על הפלה.
    זכותה של אותה אחת לייחל לבן. לפעמים יש העדפה לגבי מין העובר וזה לגיטימי.גם אם תקבל החלטה קיצונית הנוגדת את תפיסת העולם של האחרות, זאת החלטה שלה בלבד.
    אנחנו כאן כדי לשמוע אחת את השניה ולתמוך או לקרוא ולא להגיב במקרים שדעתנו שונה.
    אין טעם לביקורת נוקבת כי גם כך כל אחת תעשה מה שהיא מרגישה לנכון ולא תקשיב לביקורות ובעיקר כשהן נאמרות בנימה כזאת.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה