היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות תגידו , מישהי הרגישה לחץ למטה ? כאילו שנפוח שם ... הרגשה מוזרה ולא נוחה
אני עם קרינון, אולי זה בגלל זה ?
קרה למישהי ?
תן לאהבה שלך להוביל אותך
6 תגובות
עמוד 1
האמת זה כל הזמן קורה לי וגם אני עם קרינון בדרך כלל, אני מרגיע את עצמי שזה סימני של הריון של מתיחת רצועות, בנתיים זה לא הצדיק את עצמו אבל יכול להיות באמת שזה תופעת לוואי
הי אלה ... תודה על התגובה המהירה לא על כאבי וסת בצדדים אני מדבר על לחץ ממש למטה, אפילו להכניס את הקרינון קשה לי קצת, זה מרגיש קצת נפוח קרה לך ?
תן לאהבה שלך להוביל אותך
כן גם כאבים מהסוג הזה אני לא יודעת למה זה מופיע אבל בדרך כלל זה קורה לי בערך ביום 9 אחרי החזרה ונמשך כל עוד אני משתמשת בזה.אבל זה לא נמשך לי כל היום רק כמה שעות אחרי ההחדרה של הנר.
נכון .... גם לי זה נמשך כמה שעות ונעלם... קטע .
טוב, טוב לדעת שזה נורמלי ..
תודה ושיהיה לך בהצלחה עם הטיפול הזה שאת נכנסת אליו
תן לאהבה שלך להוביל אותך
היי אני עם קרינון ואין לי תופעות כאלה בכלל אבל אם אני זוכרת נכון זה יכול לעשות גירוי במקום
יוליה - הכוונה לגירוי שקיים וזהו ... לא נעים אבל לא נורא ? או שצריך במקרה זה להפסיק את השימוש ולפנות לרופא ?