שינויים מטרידים במחזור החודשי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אנחנו מנסים להיכנס להריון כבר 7 חודשים ללא הצלחה :(

אחרי שהפסקתי לקחת גלולות ולפני תחילת הניסיונות, המחזור שלי היה מגיע בממוצע כל 27 ימים (+- 3 ימים) וארך כשישה ימים.

מאז שהתחלנו לנסות, הוא מגיע בממוצע כל 32 ימים (+- 3 ימים) ואורך כ3-4 ימים ועם כאבי מחזור שאף פעם לא סבלתי מהם לפני כן (כאבי ראש, גב, בטן..)

הרופא אמר שאין לזה שום משמעות, אבל בגלל שזה נראה לי מקרי מידי שהשינוי קרה עם תחילת הניסיונות חשבתי לשאול אם מישהי חוותה או שמעה על תופעה כזו? או אם יש לכן מושג מה זה אומר? האם כדאי לדעתכן לשאול עוד רופא?

תודה מראש :)
3 תגובות
עמוד 1
  • שלום :)
    גם לי המחזור שינה את התנהגותו לאחר שהתחלנו לנסות.
    אף פעם לא השתמשתי בגלולות, אבל המחזור היה לי סדיר כמו שעון, כל 30 יום מגיע.
    אחרי שהתחלנו לנסות, בספטמבר 2013, המחזור כל חודש מאחר שבוע עד 10 ימים, או מגיע מוקדם מדיי...

אני חושבת שזה בגלל ההתרגשות שלנו והמחשבות הרבות שלנו על הנושא.
    אולי גם זו הסיבה לכך שלא ממש מצליח לנו...
    צריך לנסות לא לחשוב על זה, ואז כנראה הכל יצליח :)
  • גם אצלי המחזור השתגע... גם ארוך יותר ,גם כואב יותר, ואפילו הכמות גדולה יותר...
    כאילו מחזור גם ככה לא סיוט....

• אחרי גלולות לא תמיד מבייצים מיד, ולפעמים לוקח כמה חודשים למחזור נורמלי להתחיל.
    אולי רק כשהתחלת להרגיש כאבים באמת בייצת והיה לך מחזור "אמיתי".
    את יכולה לעשות בדיקות ביוץ או מעקב זקיקים וככה לדעת מתי את מבייצת. אולי אפילו תוכלי לקשר בין כאבים לשלב שלך במחזור.

בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה