מנשאים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות!
    שתי שאלות..

דבר ראשון, יש לי מגיסתי את המנשא בד של סימפלי גוד, מאיזה גיל אפשר לשים אותם עם הפנים לעולם? היא כבר מתעניינת ורוצה לראות.. מתעצבנת בטן לבטן..

שאלה נוספת, אני רוצה לקנות מנשא מהקשיחים, אלה שאפשר גם לשים על הגב וטובים לטיולים וכו׳.. אשמח לשמוע דעות והמלצות בנוגע למה לקנות, שמעתי שבייבי ביורן מעולים, אבל גם לא זולים.. אני רוצה משהו שיהיה לטווח ארוך ויספיק גם לילדים הבאים בעז״ה..

תודה!
7 תגובות
עמוד 1
  • בייביביורן! אין מה לדבר, מעולים, איכותיים וכן... יקרים

• היי מותק! תודה, אני אחפש..
    כתבתי עידכון לפני כמה ימים והוא נעלם בעומס ההודעות..
    סה״כ בסדר.. ימים קצת עמוסים..
    דחינו את המעבר בחודש ומחכים לתשובות מכמה מקומות..
    אז צריכה לנקות לפסח בית חצי ארוז ומלא בלאגן..
  • לי יש מנשא טליה, ואני ממש מרוצה ממנו! אני אישית לא שמה אותה עם הפנים לעולם במכוון, , כדי שיהיה לה איפה להסתתר כשהיא מוצפת בגירויים. תסתכלי באתר של מנשא טליה יש המון אפשרויות לקשירה, והמחיר רחוק מבייביביורן. בהתחלה השתמשתי במנשא כזה של דודה שלי שעבר כבר חמישה ילדים ועדיין היה במצב מצוין.
  • אני אישית לא מתחברת למנשא
    בעלי רצה והלכנו למדוד של כמה חברות, כולל בייביביורן
    נראה לי מוגזם מאוד לקנות מנשא בכמעט 1000 ₪!
    כמובן שהיו גם כאלו במחיר שקרוב יותר ל 250 ₪, אבל לא עם תמיכה לגב ולדעתי זה חשוב

אני מציעה לך לגשת לחנויות ולמדוד עם האוצר שלך ולראות מה הכי מתאים לשניכם ואז לחפש את אותו המוצר בדיוק באייבי, אולי יעלה לך כמה עשרות שקלים פחות

• בייביביון שווה כל שקל אין מה לדבר בכלל

בשורות טובות :))
  • לי יש את המנשארי של סימפלי גוד. מעולה!!!!!!!
    בד"כ בגיל 3 חודשים כבר מומלץ לשים אותם כשהראש מופנה קדימה
  • הביאו לי לפני חודש מנשא של בייביביורן ONE מארה"ב שעלה 145$!!
    הוא מ-0 ק"ג ועד 15 ק"ג.
    אפשר לצאת עם הקטנים לטיול על הגב בשלב מאוחר!! מעולהההההההההה!!
    הדגם הזה הגיע למזמן לארץ וחדש יעלה לך 900ש"ח אז תחפשי אולי יד2 או במאמזון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה