שירן ..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה איתך ? איך העברת את היום שלך ?
    תראי איך עבר לו כבר יום שני .... מחר כבר שלישי ... אין עוד הרבה לחכות .
    תן לאהבה שלך להוביל אותך
14 תגובות
עמוד 1
  • אני מעבירה את היום בעבודה עד 18:00 ואח"כ אני ילך להמשיך בניקיונות לפסח.
    הבאסה שאני מיום חמישי עם כאבי בטן ואני לא יודעת אם זה כאבים של מחזור או לא.
    והאמת שהיום הזה בכלל לא זז לי.
    אני עיפה מאוד ורק בא לי לישון.

מה איתך איך עובר לך השבוע הארוך הזה??
  • אני הייתי בעבודה עד ארבע , יצאתי משם ישר לחוגים ... אני בדיוק אוספת את אחד החברים של הבן שלי ולוקחת את שניהם לחוג . משם לקניון להחליף משהו וישר הביתה לניקיונות ...

בעיקרון כל שבוע שעבר עבר עלי עם סחרחורות , קצת בחילות שבאות והולכות , והעייפות הזאת שגמרה עלי .... מה זה ? לא הצלחתי להתעורר , אני מתעוררת בבוקר גמורה מעייפות כאילו הייתי ערה יומיים ... מחפשת רק את המיטה כככככללללל היום.
    גם אתמול היה לי קשה מאוד עם העייפות , היום משום מה היא עברה ...

כאבי בטן אין לי יותר מידי, רק מידי פעם . פתאום יש כאב של כמה דקות וזה עובר , או שיש לי כאבים בשחלות , זה מרגיש כמו כאבי ביוץ ...
    ובימים האחרונים מתחיל לי לחץ כזה למטה ... אם הייתי יכולה הייתי מתיישבת על גוש קרח ....

הסחרחורות עברו ביום שבת , לפחות זה . אבל אני נגעלת משוקולד ... כל ביס מביא בחילה.

וכאבים בחזה היו מטורפים בשבוע שעבר ונרגעו השבוע אבל לא לחלוטין ... מה שמכניס לי לראש שלא נקלט הריון .... אפילו שאני יודעת שזה לא אומר שום דבר על הבטא ... אני פשוט לא מצליחה לחשוב חיובי ...

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • ממש מבינה אותך!!!
    אני החלטתי לפני הטיפול שאני חושבת חיובי ושנקלטתי עוד לפני בכלל השאיבה...
    ואני עדיין מנסה לישאר עם המחשבה הזאת.
    וגם נתנו לה כינוי - אני לא יודעת כמה זה נכון לעשות את זה ומקווה שאם תהיה אכזבה היא לא תהיה קשה מידי.
    לי לצערי עדיין אין ילדים (אם לא מחשבים את בעלי והכלב)
    ולכן אין לי אחרי מי לרוץ ולעשות סידורים.
    באמת שמנסה להעביר כמה שיותר את הזמן.

איפה עשית שאיבה והחזרת עוברים.?
  • חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הצחקת אותי עם ההודעה שלך ....
    כששואלים אותי כמה ילדים יש לך אני תמיד עונה שיש לי את הבכור שלי ואת בן הזקונים (שזה הבעל) חחחחח

את השאיבה וההחזרה עשיתי באסותא , נוח שם. ואין ריח של בית חולים .... זה הקל עלי .
    איפה את עשית ?

אני לא החלטתי לחשוב חיובי זה פשוט יצא ככה שחשבתי כמוך, הרגשתי בהריון עוד לפני השאיבה , אבל אני ממש מפחדת מהאכזבה ויכול להיות שבגלל זה הגיעה אלי הפסימיות היום..

תראי, יש המון דרכים להעביר את הזמן, קחי את הבעלות שלך ותעשו דברים כיפים. תלכו לסרט, תנקו ביחד, מסעדה טובה, להיפגש עם חברים ... המחשבות אומנם תקועות בראש אבל אפשר מידי פעם לשחרר. את יודעת עוד מה (זה כבר לטיפול הבא ושלא נצטרך אותו חלילה) אבל נגיד בסופי שבוע אפשר לצאת לטבע ... סתם להסתובב ביחד בפארק הירקון או לשבת על חוף הים . המחשבות יכולות לשגע ...
    ועוד משהו שלי עוזר - לא לעשות חיפושים על הריון באינטרנט. לא הריון, לא סימנים להריון ושות׳. אתמול עשיתי חיפוש על סיפורים של נשים שנקלטו, זה עודד אותי מאוד, אבל אחרי זה המחשבות הציקו לי . פחות לחפור בזה ויותר להתרכז בחיים עצמם ....

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • אני גם עשיתי באסותא (בראשל"צ)
    ויש לי גם הפניה לבדיקת בטא שם.
    התרשמתי ממש לטובה מהמקום ומהצוות - ממש רגישים ונחמדים.

אני מנסה לא לחשוב על זה ולא ליכנס לאתרים ולקרוא
    אבל מוצאת את עצמי פעם בשעה מדפדפת באינטרנט וקוראת על הצלחות, על סימנים ועל כל מה שקשור לנושא.

נראה לי שאני ישכנע את בעלי ללכת לחפש בגדים וקצת לבזבז ככה הזמן יעבור מהר יותר.

ואנחנו חייבות להמשיך לחשוב חיובי - יום שישי בטא חיובית ויפה.

• אין כמו קניות כדי להעביר את הזמן והמחשבות .... חחחחחח
    תהנו .....

נתעדכן בהמשך ...

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • היי שירן,
    ראיתי שכתבת שעשית באסותא ראשל"צ ואני כנראה שאעבור לשם ל-IVF אם ההזרעה הבאה לא תצליח... (אני מראשון וכרגע מטופלת בבריאות האישה)
    אצל מי את מטופלת שם?
    איך הצוות? המקום? ממליצה?

אפרסקית
  • היי אפרסקית.

דבר ראשון מחזיקה לך אצבעות שההזרעה הקרובה תצליח ולא תצטרכי טיפול IVF

אני מטופלת של ד"ר יריב גדעוני (מטופלת אצלו פרטי - הוא רופא פוריות בבריאות האישה).
    כל הצוות שם מדהים!!
    מאוד רגישים מאוד נעימים
    לא נותנים הרגשה שאת נטל או שאת עוד אחת מרבות אחרות.

מגיעות לשם המון בנות
    ולכן במעקב זקיקים היו ימים שיצאתי אחרי 10 דקות ולפעמים אחרי שעה.
    סה"כ המקום נראה די ישן אבל אין הרגשה של בית חולים.
    והמקום עצמו מאוד נקי.

אני מאוד ממליצה
  • תודה מאמי גם אני מקווה שאני לא אצטרך לעבור והאמת שהתלבטתי אם לעבור אחרי שלישית או רביעית.. בסוף החלטתי לא לדחות את ההפריות וללכת על זה..עם כל הקושי..ובעיקר הפחד...
    עשית הפסקה של חודש בין לבין?
    אני גם אהיה מטופלת של הרופא שלי בפרטי שם..

אפרסקית
  • זה הטיפול ה-IVF הראשון שלי ובתקווה שגם האחרון!!!

אני עשיתי 3 הזרעות אחת אחרי השנייה ואז הפסקה של חצי שנה כי פחדתי נורא מהתהליך ועכשיו אני מרגישה שזאת היתה טעות גדולה.
    ולכן במקרה שאני יצטרך עוד טיפולים אני לא רוצה לעשות הפסקות
  • מחזיקה לך אצבעות שזה באמת הראשון והאחרון! מתי בסוף את עושה בטא?

אפרסקית
  • החלטתי ללכת היום
    לא מסוגלת יותר נפשית
    עכשיו נמצאת באסותא
    נחכה לצהריים - נקווה שיעבור מהר עד התשובה
  • בהצלחה מותק!!
    תעדכני!
  • תעבירי את הזמן איתנו
    תעדכני

אפרסקית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה