חייבת לפרוק... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מי שיודעת ומי שלא אני בחורה שמאוד מאמינה ושומרת נידה..
    במהלך ההריון הקצר שלי היו הפרשות חומות/דמיות ובכך לבעלי אסור לגעת בי כלל...
    אז גם בתקופת ההריון לא נגענו אחד בשני כי הייתי צריכה לחכות שההפרשות האלו יפסקו ואז לעשות הפסק ולספור 7 ימים וכו' וכו'...
    אך לצערי זה נגמר בהפלה המצטערת הזאת ואני כבר שבוע עם דימום ויש עוד שבוע לדימום ואז הפסק ועוד 7 ימים ואז המחזור בא ועוד פעם חוזר הניגון...

אני מרגישה מתוסכלת וכואבת שאני לא נגעתי בבעלי כבר חודש וחצי ויש עוד חודש עד שאצליח לגעת בו בכלל...אני צריכה אותו איתי , את החיבוק שלו ואת התמיכה שלו והכי נורא אבל הכי נורא - התחושה הזאת שאת לא יכולה לספק את בעלך....אני מתוסכלת מהמצב אבל כמובן שומרת נידה ויודעת שהכל מאת ה' ומאמינה שהכל לטובה....אבל הייתי חייבת לפרוק כי אני ממש ממש מרגישה רנ עם המצב ומפחדת שהוא חס ושלום יפזול או משהו....גבר זה גבר ובייחוד שהוא צריך את זה ולא מקבל לא חסר בנות מגעילות בחוץ...אוווווףףףף שיעבור הזמן הזה כבר!!!!
3 תגובות
עמוד 1
  • פוקה יקירתי ,

אני מבינה שקשה לך, ושמעתי המון בנות שמספרות שזה החלק הכי קשה בשמירה על טהרת המשפחה, שברגעים האלה (גם חלילה אחרי הפלה וגם בלידה), הכי צריך את החיבוק והמגע של הבעל, אבל המגע הזה הוא אסור.
    עוד קצת ותוכלי לחזור למגע איתו...תהיי סבלנית רק עוד קצת.

ובקשר לפזילה , תראי - גבר שיחשוב על לבגוד באישתו ... יכול תמיד ובכל רגע נתון לעשות זאת. אני מאמינה שבעלך אוהב אותך, ורואה כמה את סובלת. אני לא מכירה אותו אבל אני בספק אם הוא חושב עכשיו על ללכת עם מישהי אחרת....באמת!
    אל תשכחי לקחת בחשבון שאת מלאה בהורמונים כרגע, והכל משתולל לך בפנים והרגישות שלך מאוד גבוהה...לא תמיד מצליחים לחשוב בבהירות , ולפעמים החרדות שלנו צפות ונדבקות לכל מחשבה שרק תעלה לנו לראש. תביני שזה המצב שבו את נמצאת ותעזרי לעצמך לצאת מזה, אל תיכנסי לפחדים האלה עוד ועוד, כי איך אומרים, לכל ירידה יש גם עליה .... ואת רוצה את העליה שלך קצרה ולא תלולה כל כך, נכון?

חייכי אלינו ואל החיים, הכל בסדר תודה לאל.

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • היי פוקה,

אני בטוחה שבעלך חושב כרגע רק עליך ועל מה שאת עוברת, המחשבה שברגעים כאלו הוא יכול לפזול או לחשוב על בנות אחרות ממש לא נראית לי אפשרית...
    אני לא שומרת נידה אבל אני לא יכולה אפילו לתאר לעצמי כמה זה קשה, כי בשבילי החיבוק של הבעל זה המון, הדבר הכי מנחם שיש, אז בנתיים אני יכולה רק לשלוח לך מכאן...
    זה לא פשוט גם ככה אז אל תקשי על עצמך וסלקי מחשבות מיותרות מהראש
  • יקיריתי,הבעלים שלנו של הנשים שעוברות את הטיפול חיים את חיינו וכאובים את הכאב שלנו (ההחלטה להביא את הילד ואז לעבור את הטיפולים מקרבת בני זוג) אני חושבת ובטוחה שבעלך עובר בערך את מה שאת עוברת כן בוודאי שגם הוא זקוק לחום וחיבוק שלך אבל הוא מבין ואני בטוחה שהוא רואה רק אותך גם בראש וגם בלב תיהי בטחה בזה גם את. יש מספיק מתחים בכל המצב הזה שגם תכניסי את עצמך למתח זה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה