השתבשות ההורמונים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,

זה החודש השני שאני מזריקה פיורגון. בחודש שעבר התחלתי ממינון מאוד קטן (30) והעלתי בהדרגה ל-50. הגוף הגיב טוב. היו שני זקיקים. החודש הזרקתי 50 למשך 10 ימים. לפי הבדיקה של היום לעומת הבקידה של יום שני: כמות הזקיקי הפחיתה. עכשיו יש רק אחד שאולי מתפתח. אך רמת האסטרדיול ירדה. הרופאה העלתה את כמות הזריקה ל-75.
    האם היה למישהי מקרה כזה? רציתי לדעת מה לצפות.

לילה טוב לכולן.
8 תגובות
עמוד 1
  • היה לי משהו קצת שונה עם המינונים ממה שיש לך...
    במינון של 75 הגעתי כמעט לגירוי יתר, היו 6 זקיקים גדולים ועוד כמה קטנים יותר, חודש אחרי הרופא הוריד לי ל-50 ואז היו רק 2 זקיקים ובשלב מסוים הוא העלה לי חזרה ל- 75 כי הם ניתקעו ולא גדלו מספיק מהר.
    שאלתי את הרופא איך זה והוא אמר לי שמטיפול לטיפול התגובה של הגוף להורמונים נעשת מתונה וחלשה יותר
  • תודה טלי. אני חוששת שגם אם הזקיק יתפתח טוב רמת האסטרדיול לא יספיק לעלות. עכשיו הזקיק כבר 17, אך האסטרדיול רק 380.
    אולי הגוף צריך הפסקה?
  • כמה הפרוגסטרון יצא לך?

היה לי את זה חודש שעבר שהייתי בסבב השני הגוף שלי לא הגיב טוב
    למרות שהעלו לי את המינון..
    אפרסקית
  • אפרסקית,
    הפרוגסטרון יצא 3.3. זה מה שאני חוששת. ההורמונים גורמים בלגן בעור, במצב רוח, בהכל.
  • לגבי הפסקה - גם שאלתי את הרופא והוא אמר שרק הפסקה ארוכה יכולה למנוע מצב של "התרגלות" הגוף ולמנוע ירידה בתגובה.
    בכל אופן היא העלתה לך את המינון וזה יכול לעזור לאסטרדיול לעלות - כשעשיתי בלי הורמונים האסטרודיול גם היה לא מאוד גבוה ועדיין היה ביוץ אז אל תחשבי על זה. אני חושבת בנוסף שהוא לא גבוה כי זה רק זקיק אחד...
    אם הוא 17 יש לך משהו כמו יומיים עם מינון יותר גבוה והאסטרודיול אולי עוד יעלה. את לוקחת משהו שמעכב ביוץ? אורגלוטרן או ציטרוטייד? אלה זריקות שמעכבות ביוץ וככה אפשר להגיע לזקיק גדול יותר ולשלוט על מועד הביוץ. אני יודעת שיש רופאים שנותנים את זה רק בהפריה, אבל הרופא שלי נתן לי גם בהזרעות.
  • מסכימה עם טלי האסטרדיול לא גבוה כי מדובר בזקיק אחד
    ו3.3 זה אומר אוטוטו ביוץ...

אפרסקית
  • תודה טלי, תודה אפרסקית,
    שלחתי לרופאה מייל והיא עוד לא עונה לי. התגובות שלכן מאוד מרגיעות.
    היום הלכתי לבדיקה. הזקיק נהיה 16. מחר אני צריכה ללכת שוב לבדיקה. לא מתאים לעכשיו כי אנחנו בדיוק עוברים דירה. וקשה לתכנן כי אני לא יודעת אם יהיה הזרעה ומתי..
    טלי אני לא לוקחת כלום חוץ מפיורגון. נדמה לי שהרופאה שלי מאוד זהירה בתרופות.
    בכל אופן, נקווה לטוב. גם אם לא ייצא הפעם - לא נורא.

מאחלת לכן המשך שבוע נעים!
  • מקווה מאוד שיצליח לך - זקיק שעבר 15 כעיקרון לא אמור להיתקע. מחזיקה לך אצבעות שימשיך לגדול.
    במקרה הכי גרוע אם לא ילך החודש תתחילי חודש הבא ישר ממינון יותר גבוה ויהיה בסדר.

בהצלחה (גם במעבר הדירה) ותמשיכי לעדכן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה