רציתי לשתף אתכן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום באה לבקר מישהי אצלנו בעבודה, שכרגע בחופשת לידה. היא הביאה איתה את התינוקת שלה... ואז זה התחיל... כל הקריאות האלו של:

"נו זה לא עושה לך חשק?"

"מתי כבר תעשי לנו אחת כזאת גם???"

"נו קדימה, למה את מחכה?"

אצלי בעבודה כמעט אף אחד לא יודע שאני מנסה ועושה טיפולים... כולם מאוד אוהבים לרכל ולהיכנס אחת לשניה לשחלות...

היה לי ממש קשה להפגין עיניינים כרגיל, להישאר עם עיניים יבשות, חיוך דאבילי ולא לענות להן כלום.
    כי מה באמת אפשר להגיד במצב כזה...
11 תגובות
עמוד 1
  • יקירתי אם יש משהו קשה בטיפול הזה זה להתמודד עם אנשים ,אני אישית ,כל כך בתוך הטיפול שמה שקורה בחוץ לא מתייחסת ...אנשים שואלים מתוך סקרנות ואת יכול לענות שבזמן שלך הכל יקרה אל תתני בתקופה כהקשה הזאת שאנשים יפגעו בך אפילו לללא שום כוונה ,זו תקופה מאוד רגישה עם העצמך והסביבה הכי קרובה שלך ,תמיד היו תינוקות תמיד יהו תינוקות ותמיד אנשים דיברו ואמרו ...אבל לא תמיד היית בטיפול ולא תמיד תהי ...יום אחת בקרוב מאוד את תטיילי עם התינוק המקסים שלך ,שמרי כוחך להכי חשוב לך ,עזבי אותך מכולם קבלי המון
  • הי טלי, קודם כל קבלי חם .

גם אני עם אותה הבעיה, ומאוד קשה להתמודד עם זה. אין תשובה לשאלה של כל החטטנים מסביבי, מה שיוצא לי אני עונה עם חיוך על השפתיים ודמעות בנשמה. משתדלת מאוד לא להיות בסיטואציות בהן יהיה לי קשה, וזהו, אין יותר מזה מה לעשות .
    אני החלטתי שאני לעולם לא אשאל אישה מה קורה עם ילד, או ילד נוסף ... לעולם אי אפשר לדעת מה היא עוברת ומה היא מרגישה. אני חושבת שללמוד לחטט פחות אולי יעזור קצת למישהי אחרת בעתיד ...
    ובינתיים ... מתמודדים. עם השאלות, עם המבטים לבטן ...

מאוד קשה . את לא לבד...

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • היי טלי..

מחבקת אותך חזק..

כמו שאת רואה וכצפוי- כולנו מבינות אותך..
    זה מאוד קשה, אין מה להגיד..

צריך תמיד להחזיק בראש את המטרה הסופית ולחשוב על הילד שתחבקי מאוד בקרוב..

ואנחנו פה לאיוורור מתי שצריך..
  • אני במקרה כזה שמתחילים לחפור לי מקללת בראש ( ולפעמים גם בעל פה בשקט מאחורי הגב ) בקללות הכי עסיסיות ברוסית
    זה מאוד כיף ומשחרר.
    יכולה ללמד אותך אם את רוצה
  • חחחחחחחחחחחח יוליה הרסת אותי!

ולך טלי יקירה אני יכולה לומר שעד לא מזמן נורא התרגשתי מבורות של אנשים.. היום כבר פחות.. אני מגיבה בדיוק כמוך מחייכת ולא אומרת כלום..
    ואת צודקת מה אפשר כבר לומר במצב כזה?!

אבל הכי חשוב זאת את! אל תישברי ואל תתני לשאלה הזו (שאחרי שניה מי ששאלה שכחה אותה) להשפיע עלייך.. תהיי חזקה ותמיד תחשבי בלב שאוטוטו היום שלך מגיע!!!!

אפרסקית
  • טלי אני כל כך מבינה אותך!!!

זה פשוט שובר.

היום הגיעה אלי מועמדת שניסתה להסביר לי למה חשוב לה מקום שמבין אמהות ושאלה אותי אם הנשואה ואם אני אמא ופשוט ישבתי מולה עם דמעות בעיניים ואמרתי לה - עוד לא.
    אחרי שהיא הלכה לא הצלחתי להחזיק את עצמי וממש בכיתי.

לצערי מי שלא עובר את זה לא מבין כמה זה יכול לפגוע.

שולחת לך חיבוק ענקי
    ובעזרת ה' גם לנו יהיה נסיך או נסיכה קטנים
  • מבינה ככ... אצלי כל יומיים אני נשאלת אם אני כבר בהריון..
    היום סיפרה לי חברה שמישהי בעבודה אמרה לה שאני בטוח בהריון בגלל הגיל וכי הרבה זמןנעבר מהילד הראשון שלי!! קולטות את החטטנות והחוצפההההה... מי אמר שחייבים להביא אותם בצמדים או שיש מסגרת זמן בין אחד לשני
  • אצלי כבר מישהי אמרה שגדלה לי הבטן... נו זה הגיוני?

פשוט חטטנות שאין מילים...

אמרתי לה שכשאהיה בהריון כל העולם ידע :)
  • אנשים מעצבנים!!

אפילו יותר קשה מהטיפולים - זה הקושי להתנתק מהסביבה ולהתעלם מכל ההערות המיותרות

כל אחד פתאום נהיה דוקטור או סתם חסר מעצורים

זה קשה מאוד ופוגע.... לפעמים מותר לנו להשבר מזה אך ברוב הזמן צריך ממש לנשום עמור
    כי הם באמת לא יודעים.... הם פשוט לא יודעים

לא מה אנחנו עוברות ולא מה אנחנו מרגישות.
    והם כם לא ידעו

קבלי מליון חיבוקים!!!!!!"

ליטלילי

• הי טלי,
    מכירה את התחושה. לא נורא. כשיבוא הילד זה ייראה סתם (אולי את בכלל לא תזכרי את זה).
  • אהובות שלי ריגשתן אותי כל כך!!!! רק אנחנו יכולות להבין איך זה מרגיש כל "תשומת הלב" הלא רצויה הזו (בלשון המעטה), ואין כמו לקבל את החיבוק שלכן.

בגדול לא איכפת לי מאנשים פשוט יש את הרגעים האלו, המביכים והכואבים נורא, שפשוט בא לי להיעלם.
    ואני כל כך רוצה לצעוק להם: ככככןןןןן ברורררררר שבא לי כבר ילד רק לא בא לי לספר לכן מה אני עוברת כדי שתוכלו לדון בזה מאחורי הגב ולהסתכל עלי ברחמים.

אני יודעת שכולנו נצליח בסוף, זה רק חוסר הוודאות הזה של מתי זה יקרה משגע אותי...

שולחת לכל אחת מכן חיבוק חם ומאחלת לנו שבפעם הבאה שהשאלות וההערות האלו יצופו נוכל לחייך חיוך סודי קטן כי אנחנו עוד לא רוצות לספר לכל הקרציות חסרות הטאקט שההריון המיוחל כבר כאן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה