אז אחרי שבוע ויום בבית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום חזרתי לעבודה....
    אתמול רבתי עם בעלי ריב רצח..לא יודעת מה נפל עליינו, כל העיניים שלי נפוחות כמו לא יודעת מה
    כולם שואליפ מה יש לי ואיך אני מרגישה...אין לי כוחות יותר, אני מרכישה שאני משתגעת
    אני רוצה להיכנס מתחת לשמיכה ולא לצאת משם בחיים!!!!

הלב שלי פצוע וכואב ואני מרגישה ממש לא טוב
    ועכשין עוד המנהלת שלי באה לי על הראש!!
13 תגובות
עמוד 1
  • נשמה כל כך אני רוצה לעזור לך, לצערי אין הרבה שאני יכולה לעשות מלבד לומר לך תיהי חזקה, התחושה של לברוח מהעולם למתחת לשמיכה כל כך מוכרת לכולנו, צריך לחרוק את השיניים ולהמשיך האלה עד ההצלחה המיוחלת

• תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • יקירה,
    זה קשה מאוד לחזור לשגרה אחרי טראומה כזו.. כאילו לא ממש ברור איך החיים ממשיכים כרגיל..
    ביום הראשון שלי בעבודה אחרי ההפלה הלכתי לשירותים לבכות 10 פעמים..
    מבטיחה לך שככל שהזמן יעבור את תתחזקי..

אוהבת
  • פוקה יקירה
    שולחת לך מליוןתהיי חזקה
  • יקיריה שולחת לך חיבוק ענק

תהיה חזקה

• ליטלילי

• פוקה קודם קבלי חיבוק..
    דבר שני אני מסכימה עם תות בננה.. אם זה מרגיש שזה עצמתי מאוד או עבר גבול מסוים לפנות לעזרה. איזשהי עזרה..
    אני לא חושבת שיש בעייתיות עם פנייה לעזרה מקצןעית את עברת דברים לא פשוטים.
    את יכולה דרך בקופה או בפרטי.. תרגישי טוב
  • תודה בנות על התמיכה...
    אני לא מרגישה שזה עובר את הגבול, אני פשוט חשה את הכאב והפצע שיש לי בלב...
    אני מרגישה שחרב עליי עולמי - לא מספיק ההפלה הזאת, בעלי ואני קצת בריב..אני מניחה שזה ממתח ממה שאני עוברת ופשוט הכל ביחד!

אני נקלטתי בהזרעה השניה עם איקקלומין - אני רועדת ממש שזה היה פוקס ושעכשיו ייקח לי זמן...אף אחד לא מבטיח לי ואני רועדת מזה!
    המחשבות לא מניחות....

אני מקווה ורוצה להאמין שבעזרת ה' יהיה בסדר ולאט לאט אחזור לעצמי...
    תודה לכולן, אתן מדהימות!

• עם הבעל הכל יסתדר - תמיד יש ריבים ותמיד משלימים אחר כך.
    זה שנכנסת להריון עם איקיקלומין זה סימן טוב - זה אומר שהוא משפיע טוב עליך, אני חושבת שמה שעבד פעם אחת יכול לעבוד שוב.

• אפרסקית
  • לצערי אני אחרי ivf ראשון נקלטתי ישר ובשבוע 13+4 הפלתי..אני ממש מבינה לליבך,נורא חשוב להרים את הראש ולהיות אופטימית..אני אחרי חודש ועדיין בוכה לפעמים,מחכה בציפייה לטיפול הבא ומאמינה בכל ליבי שהכל יהיה בסדר.
    אם הגוף נקלט אז הוא יקלט שוב!!! אמן בשורות טובות!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה