מה קורה?... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום אני 12 ימים אחרי ההזרעה...
    היו לי כאבים כמו של מחזור אבל עדינים יותר בשלושת הימים האחרונים ועכשיו הם די פסקו... כמו-כן אתמול פתאום קלטתי שיש לי רגישות בשדיים...
    אני כ"כ רוצה להאמין שהנה זה הגיע- אבל כ"כ מפחדת. אין לי עם מי לשתף כלום- בלי רוצה שלא נספר לאף אחד ולו אני מפחדת לומר משהו, כי כבר הרבה פעמים התלהבתי וחשבתי שהנה זה וטעיתי... לא רוצה לבאס אותו יותר...

אני גם מרגישה כ"כ שברירית, כאילו מפחדת לזוז, להתאמץ יותר מדי שלא ייפול ההריון (אם בכלל קיים!!) וברור וזה לא עובד ככה- אבל כ"כ הרבה פעמים בעבר- כל התחלה של טיפול, כל עיכוב במחזור שקיוויתי והאכזבה הייתה גדולה...
    אני גם לוקחת את זה באיזי בעבודה ומבריזה לכמה שעות בסוף היום- כדי לחסוך מאמצים (משהו שממש לא אופייני לי) וזה הביא את המנהל שלי לשאול: "מה שלומך? איך בחיים??" ורואים לו בעיניים שהוא בטוח שאני בהריון

אבל הכי גרוע זה עם משפחה, אני כל הזמן שומעת את ה"ומה חדש??" מלא התרגשות כאילו הם בטוחים שאנחנו מסתירים משהו - כמו האחיין/נכד חדש...
    ואז שקט אחרי שאין לנו מה לומר אז אנחנו פשוט מספרים על העבודה וכדומה...

אוף - לא רוצה להתאכזב!
    כ"כ נמאס לי - אין לי עוד כוחות לזה!!

כ"כ מקווה שההזרעה הזאת אכן עבדה ואני לא מקווה לחינם...

בבקשה שיהיה נס חודש ניסן!!
    (נס לחגים, חנוכה ופורים לא עבד - אז אולי חג הגאולה??)

בכל מקרה מחזיקה לכולן
13 תגובות
עמוד 1
  • אני מברכת אותך ושולחת לך חיבוק של הצלחה ... אמן ותבשרי לנו על בטא חיובית השבוע .

קשה לא לשתף, מצד אחד, אבל קשה גם עם הכישלונות כשכולם יודעים, מצד שני.
    אני בעד לשתוק ולעבור את זה רק שניכם, זה תהליך כל כך אישי וזוגי.
    אני מבינה שאת לא רוצה לנטוע בו אשליות אבל אני הייתי מדברת איתו , מספרת לו מה אני מרגישה , וגם מספרת לו על סימן השאלה שבכל זאת תלוי במצב הזה .
    שיהיה לך המון בהצלחה

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • תודה רבה ג'ירפה!

אני די חדשה פה - וכ"כ שמחה שמצאתי את הקבוצה הזאת,
    זה תהליך ממש קשה ומאוווד עוזר שיש מי שמבין אותך (:

תודה!!

• היי וברוכה הבאה לשהות קצרצרה!

שיהיה לך המון בהצלחה, אמן ואמן שיהיו לך בשורות טובות השבוע.
    את מתארת מצבים שמוכרים לכולנו היטב, בעיקר עניין השאלות וחוסר התשובות לאנשים.
    מקווה שהשהות שלך תהיה קצרה איתנו אבל בעל מקרה הפורום הזה לחות לי, עוזר המון!

שוב בהצלחה,

לילך
  • היי..

ברוכה הבאה אלינו והתמכרות נעימה (;

כולנו כבר "מכורות" לפורום הזה.. כלכך עטזר לפרוק ושיש מי שמבין.

אנחנו כאן אחת בשביל השנייה.
    בדיוק בשביל הרגעים הקשים האלה...

שיהיה המון בהצלחה..

ליטלילי

• מחר יום 14 להזרעה - אני כ"כ במתח!!
    בימים האחרונים התחלתי להאמין שהנה הפעם זה מצליח (כל השבוע אני סובלת מעייפות וכאבים ברגליים עם התכווצויות)

אבל היום - כבר די מאמינה שזה פשוט סימנים של לפני מחזור...
    אני כבר לא יודעת מה לחשוב.

מישהי יודעת האם זה נורמאלי כאבים עדינים במשך 5 ימים רצופים?
    זה יכול להיות סימן לאחד מהשתיים?

אם לא אקבל עד מחר בבוקר - אעשה בדיקת בטא - אני במתח,
    השכל כבר אומר שהמחזור עוד שנייה מגיע - והרגש לא רוצה להאמין

בהצלחה לכולנו!!
  • הי הופ... בוקר טוב

ליטלי צודקת , את תמצאי את עצמך מכורה לפורום הזה ... חחחח ... יש פה בנות מדהימות שלא מאפשרות לאף אחת שמתחברת להישאר לבד ולחוות את הקשיים והשמחות לבדה...ועל כך יש מקום לומר תודה ענקית לכל מי שתתומכת פה , מעודדת, עוזרת עם אינפורמציה ... זה מרגיש איתן הכי קרוב שיש...

ודבר שני, מאוד נורמלי כל מה שאת מרגישה . הלחץ, המתח, החששות, אי הוודאות המטורפת והמענה עד שעוברים 14 יום... אני מציעה לך , מהניסיון שלי, פשוט לעזוב את זה ... אסור לחיות את זה, צריך לחיות את החיים שלך, ולא את טיפולי הפוריות. תתרכזי במטלות היומיות שלך, בעבודה, בחברים, בבעל ובמשפחה שלך, עזבי את כל הסימנים כי אין סימנים... זה הכל בראש, גם אם את מרגישה את זה פיזית בגוף שלך.
    אם נקלט הריון או לא .. על זה אין לך שליטה, והמקסימום שאת יכולה לעשות כדי לעזור לעצמך להיקלט זה להירגע...
    ברור לי שזה בלתי אפשרי חחחח אני באותה הסירה שלך ... כן? אבל אני משתדלת מאוד לשאוף למקום הזה . כי במקום שלך הייתי וזה הביא לי התמוטטות עצבים...

שיהיה לך המון בהצלחה.. ואם זה 14 יום תעשי בטא , כדי שהוודאות תיכנס פה, ויהיה לך קל יותר

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • היי הופ,
    ברוכה הבאה לשהות קצרה.

כל כך מבינה מה שאת עוברת!!

שיהיה המון בהצלחה מחזיקה לך אצבעות
  • ג'ירפה אני רוצה לומר לך שאת פשוט צודקת!!!!!!

אני מודה- אני פיתחתי אובססיה לטיפולים ואני מאוד מאוד אשתדל לשחרר בטיפול הזה ולתת לרופא שלי לשבור את הראש כי את האמת מצאתי את עצמי מתעסקת רק בזה כל יום כל היום!

העובדה שהכניסה להריון לא תלויה בנו - הכי נכונה שיש!

אני עובדת על עצמי כדי להפנים זאת

בנות אין עליכן! אתן נהדרות! אחת אחת!

לא סתם גם אני התמכרתי לפורום חחחח

נשיקות

אפרסקית
  • הופ יקרה,
    התחושות לגמרי מוכרות..

עד לפני ההריון שלי הלכתי לעובדת סוציאלית במכבי שמתמחה בטיפול בבחורות וזוגות שעוברים טיפולי פוריות,
    אני מאוד ממליצה על לדבר עם מישהו כזה זה יכול מאוד לעזור..
    ואני מקווה שהלכת לעשות בטא ושעוד כמה שעות תעדכני אותנו על בטא מהממת!!

ומצטרפת לכל מה שאמרתן על התמיכה המדהימה פה.. אין ספק שזה קשר חזק בין נשים שעוברות טיפולים, כזה שאחרים לא יוכלו להבין..

בא לכן אולי שנפתח קבוצה בפייסבוק לתקשורת יותר זורמת בנינו? (כמובן שנקרא לה בשם לא מסגיר שלא קשור לפריון..), מי בעניין?

עדי.
  • עדי ..... אני שונאת פייסבוק, אין לי פייסבוק אבל שתדעי לך שבשביל הרעיון שלך אני מוכנה לפתוח לי אחד ולהיכנס לקבוצה .....

אני בעד

אולי כדאי לפתוח על זה שרשור נפרד...

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • וואו איזה הקרבה ;)
    את צודקת אני אפתח שרשור
  • אני בעד - אבל זה צריך להיות קבוצה סגורה
    שרק מי שבתוך הקבוצה יכול להיכנס ולראות... לא?

תודה רבה לכן יקירות!
    אני כ"כ במתח.. הוא עדיין לא הגיע (לא התוצאות ולא המחזור)
    ואני כבר כ"כ מוכנה לפתוח ולראות ערך שלילי... מניסיון העבר אני מניחה...

אוף! לא רוצה...
    רוצה חיובי - לפחות עכשיו ועוד כמה חודשים לכולנו!!
  • אמן אמן אמן שיהיה לך חיובי!!!

וברור שתהיה קבוצה סגורה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה