נשברתי.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום זה היום הכי קשה שעברתי בכל התהליך הזה.
    בלילה לא ישנתי בכלל בגלל מחשבות ופחדים שגם החודש לא נקלט.
    ומהבוקר אני עם כאבי בטן כמו מחזור.
    אני לא מפסיקה לבכות - לא מצליחה לשפר את ההרגשה שלי.

היום גם דיברתי עם הרופא
    מחר יעברו 12 ימי מהחזרת עוברים.
    והוא אמר לי להגיע לבדיקת בטא ביום שישי ביום ה-14.
    הוא לא ממליץ לעשות בדיקה ביום 12 אלה רק ב-14.
    אני לא יודעת מה לעשות אם ללכת מחר או לחכות ליום שישי.

המחשבות לא מפסיקות לרוץ והדמעות לא מפסיקות לרדת.
6 תגובות
עמוד 1
  • אאאוווויייי בובי שלי מתוקה ....

קודם כל מותר לך להישבר . זה משחרר .... ואת במתח . אז תבכי .... דמעות זה טוב .

דבר שני, אני עושה בטא ביום שישי וזה 12 יום מההחזרה לפי הנחיית רופא הפריון שמטפל בי, לא ברור למה הוא מדבר איתך על 14 יום, ומתעקש.
    או שתלכי לעשות בדיקת דם מחר בבוקר, או שלדעתי את כבר יכולה לעשות בדיקה ביתית. תקני את זאת שמגלה מיליון ימים לפני האיחור ותעשי אותה מחר בבוקר ...

אל תדאגי, הכל יהיה בסדר. גם אם הטיפול הזה יצליח וגם או לא... אני איתך ביחד.

שולחת חיבוק ענק

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • הימים הלאה (שבוע לפני בדיקת בטא ) זה הימים הכי קשים המתח הציפייה והפחד כולם פה, אני בדרך כלל עושה בדיקה ביתית ביום השתיים עשרה, זה קצת מרגיע
    כי גם אם יצא שלילי יש עדיין תקווה ואם חיובי אז.....
    בכל מקרה אני מאחלת לך שזה יהיה החודש שלך
  • שירני מתוקה אני שולחת לך חיבוק חזקקק!!!
    אפרסקית
  • תודה לכן!!!

אני מרגישה שאתן היחידות שמבינות אותי!!
    התהליך הזה פשוט שובר אותי
  • לדעתי אם אפשרנלחכות עדיף יום 13 למחזור בכדי לא חהתסבך עם עצמך במידה ויש בטא קטנה.. מצד שני הרוב עושות 12 יום מההחזרה.. בהצלחה מקווה שתתעודדי מחדשות טובות
  • שירן, תיהי חזקה ותתעודדי אולי כל מה שאת מרגישה נפשית זה מההשתוללות של הורמונים וזה יכול לרמוז על משהו טוב?
    לגבי הבטא תעשי מה שאת חושבת... יש רופאים שמעדיפים שלא תגלי הריון מאוד מוקדם שאחר כך בכלל לא יתפוס ותתאכזבי - לי קרה כמה פעמים שהיו הריונות כימיים. האכזבה היתה נוראית אבל אני בכל מקרה העדפתי לדעת...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה