היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב אז הרופא שינתה לי פרוטוקול ואוסיפה לי גונך אף ואיזה תגובות שזה גורם לי.אני עצבנית על כולם ועל הכל גלי עצבים פשוט בלתי נשלטים, ובכי בלתי פוסק מהכל ומכל דבר, אמאאאאאא מה עושים עם זה??
6 תגובות
עמוד 1
יאו מסכנה שלי אני מבינה אותך מאוד! אני גם ככה עם הגונל.. קחי נשימה עמוקה..!!! ואולי תקחי לך יום חופש או שתלכי הבייתה.... את יודעת מה עזר לי פעם שעברה שהייתי בהיסטריה? לקחתי את עצמי וישבתי מול הים.. התנתקתי!!!
מקווה שיעבור לך מהר..
אפרסקית
הי מתוקה שלי ,
אני מבינה אותך, ההורמונים יכולים להוציא מהדעת ולגרום לגוף להשתגע , ועל הנפש אין בכלל מה לדבר... אבל זה הכל למען מטרה טובה .... תזכרי את זה ברגעים הקשים.
מחבקת אותך חזק חזק, , , הרגשת ? תן לאהבה שלך להוביל אותך
תודה מתוקות ואתן יודעות מה מצחיק שגם התגובות שלכן גורמות לי לבכות אבל זה כבר מהתרגשות....
חחחחחחח מוכר לי .... אני מברכת את בואן של הדמעות ... זה משחרר מהלחץ שהגוף והנפש נמצאים בו בעקבות ההורמונים האלה
תן לאהבה שלך להוביל אותך
מכירה את העצבנות... נראה לי שזה נהיה פחות עם הזמן כשהגוף מתרגל לחומר. בנתיים תשתדלי להירגע ולעשות מה שאת אוהבת, ולהתרחק קצת מאנשים אם קשה לך כרגע, זה מה שאני עושה כדי לא להוציא עצבים על כולם