היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איזה מזרון קניתן לבייבי שלכן? הטווח מחירים גדול והמחירים מגיעים למחירים הזויים של מעל 1000 ש"ח]
9 תגובות
עמוד 1
אנחנו לא התפשרנו על איכות המזרן, זה אחד הדברים שהיו הכי חשובים לי. בגלל שמדובר בבריאות הגב של הבייבי, והגב זה חלק חשוב בגוף ובהתפתחות לדעתי זה חשוב יותר ממיטה מפוארת.
קנינו את המזרן האורטופדי של ליטף נושם לא נושם, כבר לא זוכרת ולא היה רלוונטי בעיניי בכלל גם ככה קנינו מגן מזרן מניילון למקרה של הרטבות.
עלה לנו בערך 1000 שקל, לא זוכרת בדיוק על השקלים.
בהמלצת אחי קנינו מזרן חצי חצי ובסוף קיבלנו רק נושם... הבנתי שזה יקר יותר ולא החלפנו כי שמתי לב לזה רק אחרי שחזרתי הבייתה מההורים שלי...
רק הולנדיה- איכות לפני הכול, גם אם המחיר גבוה (וזה לא תמיד היקר מכולם). המזרן לתינוק 1390 (אם אני זוכרת נכון), אחד מהמזרנים קנינו במבצע קופונים ועלה לנו חצי מחיר. לפני כחצי שנה השניים ה"גדולים" יותר עברו כל אחד למיטה וחצי מתכוננת של הולנדיה. שילמנו כמעט 5000 שקלים במכרז ובחנות הוא עולה 2000 שקלים יותר. גם שלנו של הולנדיה!!! לא נראה לי שאפשר למצוא מתחרה לאיכות של הולנדיה. שינה טובה ונוחה!!! [center]