מרגישה כמו אם חד הורית!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למה אין את זה לגברים??
    בעלי לא ראה את הילד יומיים וכאילו לא מזיז לו...
    פתאום הולך ללימודים ...אף פעם לא הלך לשיעורים פתאום עכשיו כן.
    אפשר לספור את על כף יד את הפעמים הבודדות שבאמת היה עם הילד.
    הוא זה שכל כך רצה ילד כבר המון זמן...(גם אני שלא תבינו לא נכון)..אז למה לא להיות איתו לחבק לנשק לטפל . קצת קשה לי 24 שעות להיות עם הילד אבל יותר מהכל אני רוצה שהוא יכיר אותו !

נראה לי כבר חפרתי לכם על זה ...אבל הרגשתי צורך לפרוק..

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
7 תגובות
עמוד 1
  • אולי לוקח לו קצת זמן לתרגל ..
    וגם יש גברים כאלה ויש כאלה
    אל תתבאסי . תהני את תחבקי את במקומו;)))
    [

• לגברים קצת יותר קשה להתחבר, במיוחד בגיל הזה שרוב הזמן הם ישנים ואוכלים..
    יש גברים שזה בא להם יותר טבעי ויש פחות ,
    אם הזמן זה ישתפר
  • קודם כל בובה תרגישי חופשי, בשביל זה אנחנו פה

• אגב, אולי "תעזרי לו" למצוא את מקומו ותבקשי ממנו מה לעשות
    כן, לחלק הוראות זה נשמע אכזרי אבל לפעמים זה עושה טוב למי שלא יודע מה לעשות עם עצמו.

• לגברים בד"כ לוקח זמן להתרגל ולהתחבר.
    אצלינו-עם הילדה הבכורה לקח לבעלי המון זמן להתרגל ולהיות שותף (עזר בכל מה שמסביב אבל עם הילדה לקח לו זמן). ככה זה בעיקר בהנקה.אני לא שאבתי, רק הנקה ישירה אז לא היה לו הרבה מה לעשות..
    היום הילדה הבכורה והוא ממש חברים ומחוברים והוא איתה המון.
    ****אני יכולה לנחם אותך ולהגיד לך שעם התינוקת, ילדה שניה, הוא פרטנר מהמם. מבקש מיוזמתו להחזיק אותה ולא נמאס לו גם אם תהיה עליו שעות.
  • בילד הראשון בעלי פשוט לא ידע מה עושים עם הדבר הקטן הזה שאם משהו לא מוצא חן בעיניו הוא צורח .
    לנו זה הרבה יותר קל ,כי אנחנו פשוט נזרקות למים ואין ברירה ופשוט לומדים ...הגבר נדחק הצידה ,מרגיש לא בטוח בעצמו ,אין לו פתאום הוראות הרכבה (לא שלפני זה הם היו קוראים אותם ,אבל מרגיע לדעת שיש אותם ) צריך לנחש מה היצור הזה רוצה ומה עושים איתו , אין ממש אינטרקציה אמיתית איתם (כביכול ,לכעורה וכל המילים מהסוג הזה) לכן הם מחכים לגיל חצי שנה שנה :) בנתיים האישה רותחת מעצבים ,מאשימה אותו בכל בעיה אפשרית עם עיניים אדומות מחוסר שינה ובנוסף חוסר שפיות זמנית מעייפות וזה כמו כדור שלג ,הוא רוצה להעלם והיא רוצה אותו שותף מלא !
    עכשיו מה עושים ... בילד השני זה כבר משתנה ,פתאום ראיתי את החיבור המדהים שיש לאבא לתינוק הקטן הזה ,היה לוקח אותו לידיים מחליף לו ,מקלח אותו בכיף , זה כבר לא משימות זה פשוט כיף . בעיניי את צריכה לשתף אותו בכל פעולה שאת עושה , לבוא יחד איתו להחליף חיתול ולתת לו את ההזדמנות לשחק איתו ולחייך אליו ... שזה לא יראה לו כמו מטלה אחת ענקית ,שזה יהיה גם נעים , כשהפחד יעבור לו הוא יתחיל לעשות את הדברים לבד ובכיף , לרצות לראות את הילד ולבלות איתו . בנתיים זה נראה לו כמו תיק , ולא כיף ,אז עדיף לברוח מהבית
  • יש להם שעון משל עצמם לדברים האלה, רוקמים מערכת יחסים עם הילד בזמן שלהם לא כמונו.
    גם בעלי בבית לא מצא את עצמו בהתחלה ואז הייתי מביאה לו את עומר אחרי הנקה שיעשה לו גרעפס, או אחרי שאני מחליפה לו הייתי אומרת לו "קח תחזיק אני כבר באה" וככה משאירה אותם דקות ארוכות ביחד..או שמיניתי אותו אחראי מקלחת..בקיצור, תיצרי את הזמן איכות שלהם אם הוא לא יודע לייצר לעצמו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה