מה עושים עם המצבי רוח בהריון? אני בשבוע 27 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • וכל שבועיים בערך יש לי התקפה של שינויי מצבי רוח. אני יכולה רגע אחד להיות שמחה ופתאום משהו מטריף אותי ואני עוברת למצב בכי! מה עושים? בעלי משתגע מזה! הוא רוצה לשלוח אותי לפסיכולוג. אני צריכה לדאוג?
8 תגובות
עמוד 1
  • פסיכולוג

• חחחחחח כולם צריכים פסיכולוג בסוף ...
    שיהיה סבלני .. חח;)

בהצלחה
    [

• הורמונים !!!
    שבעלך יבין אין מה לעשות..
    שום פסיכולוג הכל תקין!

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • הורמונים !!!
    שבעלך יבין אין מה לעשות..
    שום פסיכולוג הכל תקין!

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • חחחח כמו ששירה אמרה,לגיטימי לגמרי!
    לנסות לקחת הכל באיזי ולהתחיל להנות מההיריון

• זה טבעי וזה קורה לכולן....
    כמו שאמרו לך לפני - הורמונים...
    בע"ה אחרי הלידה יעבור

• האמת עדיף לשלוח את בעלך לפסיכולוג כי הוא זה שיסבול מזה בעיקר עוד כמה חודשים טובים וגם אחרי לידה
    כל מה שתיארת זה הורמונים תבכי להנאתך
  • תודה בנות! הרגעתן אותי... זה ממש הלחיץ אותי! לפני ההריון לא הייתי בוכה משטויות!!! הורמונים זה דבר הזוי!!!! לא תיארתי לעצמי שזה עד כדי כך משפיע. אחרי הלידה יש סיכוי שיעבור? כי בטח ההורמונים עוד יותר משתוללים אחרי הלידה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה