צטרוטייד וקרינון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות..
    אני אוטוטו מתחילה סבב שלישי בהזרעות והפעם הרופא הוסיף לי צטרוטייד לפני ההזרעה וקרינון אחרי ההזרעה..

מישהי שמקבלת גם את התורופות הללו יכולה לספר לי קצת?

תודה

אפרסקית
6 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק

צטרוטייד בהזרעות? רציני הרופא שלך:)

המטרה של הצטרוטייד היא למנוע ביוץ מוקדם של הזקיקים שאת מגדלת באהבה..
    עקרונית את מקבלת בקבוקון עם אבקה ומזרק עם ממס ואת צריכה לערבב ואז להזריק..
    זה טיפה מציק כי צריך להכניס את המחט ואז טיפה לשאוב כדי לראות שלא נכנס דם למזרק ורק אז להזריק.. לי החומר קצת יותר שרף מהפיורוגון אבל לא משהו בלתי נסבל..

קרינון זה בעצם נר וגינלי שמכיל פרוגרסטרון. נותנים אותו בדרך כלל אחרי שאיבה מכיוון שחוששים שאחרי התעסקות חיצונית הגופיף הצהוב יפריש פחות פרוגרסטרון. המטרה היא לתמוך ברירית הרחם יה עבה ויפה לקראת העובר..

זהו סך הכל זה לא נורא.. מתרגלים להכל :)

שיהיה מלא בהצלחה!!
  • חחחח כן הרופא שלי יסודי אני מאוד סומכת עליו!

בסבב הקודם הגוף שלי התחרפן והוא לא רוצה לקחת סיכונים כנראה אז הוא הוסיף לי את התרופות הללו..
    בכל מקרה הוא גם הציע לי לעבור להפריות אחרי השלישית כדי להעלות את הסיכויים.. לאט לאט אני מתחילה להתרגל לרעיון של ההפריות...

שרף לך? מה הכוונה? לכמה זמן?

תודה נשמה!
    אפרסקית
  • אני מאוד שמחתי לעבור להפריות.. עם כל הפחד, זה הרבה יותר יעיל והשד לא כזה נוראי כמו שמדמיינים..

שורף טיפה במקום ההזרקה לכמה שניות עד שהחומר מתפזר.. לא שום דבר דרמטי..
  • אה אוקיי.. תודה על התשובה כתבתי לך בשרשור שלך שאני מחזיקה לך אצבעות!
    הלוואי ותבשרי לנו על בטא מהממת עוד שבועיים

אפרסקית
  • תודה רבה :)
  • היי בנות,

רק רציתי להוסיף שבמקום ציטרוטייד אפשר לבקש מהרופא אורגלוטרן (גם הוא שורף במקום ההזרקה). הוא עושה את אותה העבודה אבל מגיע כמזרק מוכן ולא צריך להתעסק עם ערבוב האבקה והנוזל כמו בציטרוטייד.

בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה