שאלה של אמא מתחילה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

12 תגובות
עמוד 1

• אני עונה לך גם כאן :
    גופיות ורגליות יש לי לתת אם את צריכה , כאלו ליום יום , גם חמימים יש לי .דניאל כבר גדל לא נכנס מהם מאין לי שום סיבה לשמור כסגרתי את הבסתא רשמית אשמח לתת אותם בכייף .
    לי בעקרון מספיק ליום הלידה של דניאל ועד היום , הוא לא פולת הרבה סט של 6-7 אבירולים וגופיות מעתפת+ גרביים , אני עושה כביסה פעם ב3 ימים .
    אז את מוזמנת לקחת בכייף.
    http://www.holdthatpic.com/
  • אוברולים דקים - 5
    אוברולים עבים - 5
    גופיות מעטפת - 5-8
    רגליות - 5-8

לי הביאו לי טונות של בגדים שהחזרתי כבר, וזה בערך מה שבפועל הייתי צריכה.
    תחשבי גם כל כמה זמן תעשי כביסה, אפ פעמיים בשבוע זה יספיק, אם פעם בשבוע תוסיפי עוד איזה 2-3 לכל דבר. את יודעת, תאונות קורות, קקי שיצא, פלט על עצמו, הפיפי עבר לו..אנא ארף...
  • הבנות ענו לך.
    רק שאני לא קניתי NB אלא 0-3
    כי ילדתי בשבוע 42 ובהערכת משקל הבת שלי היתה מעל 3.200 אז לא רציתי שהבגדים יתאימו לה בדיוק לשבועיים.
    היא נולדה בלע"ר 3520 וה0-3 היו טובים עליה עד גיל חודשיים פלוס.
    וזה לא כזה שק כמו שכולם אומרים... הNB ממש פיצי.

l]
  • הניו בורן טוב לשבועיים שלושה לא יותר מזה. עדיף 0-3, שק שק אבל חיסכון
  • תלוי איזו חברה
    כל חברה הניו בורן שונה...
    הוא כבר בן חודשיים ועדין לובש ניו בורן

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • אצלי דניאל נולד בשבוע 38.+3 במשקל 3830 , NB בכלל היה קטן עליו מהתחלה . גם עכשיו 0-3 הספיק למקרה הטוב לעוד שבועיים -3 גג .
    כל מה שיש לי הסמך לתת .
    חבל לבזבז כסף כם עם זה 40-50 ש"ח לסט .

• NB של קרטרס היה ממש פיצי . מתוך 5 אברולים הוא לבש 1 ביציאה לבית חולים אז שקל 3700 וזה כאילו עד 4 קילו .
  • הכל תלוי כמה התינוק נולד
    שלי נולדה 3010 ו 0-3 היה עליה כמו שק. גופיות ענקיות, מכנסיים ענקיים, וכמובן שגם האוברולים.
    כמובן שהכל תלוי בחברה שממנה רוכשים.
    שילב רחבים, קרטרס צרים, פוקס סבבה וגם גולף קידס צרים.
    אני הייתי מלבישה לה קרטרס מלמטה שיהיה סגור ואז שכבה שניה שילב או פוקס שהיו גדולים יותר.
    עם הניו בורן החזקתי עד גיל חודשיים בערך

• יש לי פיצפונים
    נולד 3180 ועד היום החולצות של 0-3 עולות עליו ,רק השרוול קצת קצר
    NB הוא לבש עד גיל חודשיים
  • לדעתי מספיק 6 או 7 סטים של חזיה+רגלית...אני אוהבת את החזיה שהיא בגד גוף
    נוח ולא עולה למעלה...
    ואוברולים הכי נוחים קנתי לפני הלידה 3 וקיבלתי המון מתנות אז יצא סבבה
    ]

• אכן הנ.ב משתנה בין החברות. שלי בת 5.5 חודשים ועדיין לובשת נ.ב... נולדה 2 ק"ג..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה