סקר קטן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה עשיתן/עושות בחופשת לידה? בבית או מטיילות רוב הזמן. וכמה זמן ארכה?
8 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו בשיגרה . בבית ומטיילים . הארכתי למקסימום שבמקרה שלי זה 8 חודשים .
    http://www.holdthatpic.com/
  • ילדתי באביב.
    היה מזג אויר ממש יפה.. חמים כזה..
    אחותי ילדה כמה ימים אחרי.
    אז היינו יוצאות יחד, יושבות בגינה, שמות את הבנות בשמש, מטיילות בקניון, עושות קניות, בערבים 2 בשבוע היינו שמות את הבנות עם הבעלים והיינו הולכות לשחייה לילית.
    היה ממש כיף!
    לא עבדתי אז, ככה שלא הארכתי. שהבת שלי היתה בת חמישה חודשים, יצאתי לעבוד.

l]
  • עם נהוראי טיילנו פשוט כל היום! אני, אמא ואחותי.
    היה חופש גדול והתארחנו אחרי הלידה בסביבות החודש וחצי.
    חופשת הלידה ארכה חודשיים עד שהצטרכתי להכנס לחפיפה
    ואחרי 3 חודשים בדיוק כבר התחלתי לעבוד.

אצל תהל, הייתי רוב הזמן בבית עם שניהם (בבית או בגינה)
    קצת מאתגר עם שני קטנטנים אז רוב הזמן היו באים אלינו.
    חופשת הלידה ארכה 8 חודשים

• אני עכשיו בחופשת לידה...יש לי מלא תכנונים.ללמוד לבשל לאפות ...ועוד מלא דברים אבל הוא לא נותן לי לעשות כלום...כל היום על הידיים ..גם שאני יוצאת איתו אז גם בוכה.
    באסה!

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • גם בבית וגם טיילנו... חצי חצי....
    החופשה הייתה עד שהוא היה בן 4 חודשים

• חופשת לידה חודשיים...
    טיילתי בכל קניון אפשרי עד שנמאס וחזרתי לעבודה לשגרה

• לא מטיילת יותר מהרגיל
    יוצאת כשצריך משהו אחרת, משתדלת לרדת לטיול של חצי שעה בשכונה עם העגלה, שמש בשבילה וגם בשבילי

• ניסיתי ליצור סדר יום - בבוקר הייתי בגינה ואח"כ חוזרת הביתה, מנסה לישון צהריים.
    כשהתחילה המתקפה של הגזים וזה היה אחה"צ, הייתי נותנת גרפווטר, שמה במנשא ערסול ויוצאת לטייל בחוץ כדי להרגיע.
    כשנגמרה התקופה הזאת הייתי נפגשת אחה"צ עם חברות שיש להם קטנטנים או סתם מורחת את הזמן בבית עד שבעלי יגיע...

לקחתי חצי שנה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה