ממש עצוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מנסה להיכנס להריון כולה בת 23 אתמול בבדיקת היסטרוסקופיה נמצא הידבוקיות בצואר הרחם !!![}:) אני פשוט לא מאמינהה!!! ]
5 תגובות
עמוד 1

• מצטערת לשמוע...
  • אז זהו שמעולם לא עברתי גרידה או הפלה אפילו גלולות מעולם לא נכנסו לי לגוף, הרופא באה לפתוח לי את ההידבקות באמצעות המכשיר שמחדירים בהיסטרוסקופיה אבל מרוב כאבים באותו רגע ביקשתי ממנו להוציא את זה והיא קבעה לי מועד אחר.
    היא טוענת שכנאה זה תוצאה אולי מדלקת או זיהום וזה יחסית שכיח לגילי

• כן, יש מחלות מין מסויימות שגורמות לדלקת באגן וזה עושה סמטוחה... היא בדקה את החצוצרות להידבקויות?
    כשתכנסי להריון בעתיד, תוודאי יחסית בהתחלה שהוא אכן ברחם. ביציות נוטות להשתרש במקומות שיש הידבקויות וצלקות.
    שיהיה בהצלחה! תהיי חזקה!
  • ואי איזו מדהימה את!! תודה על ההסברים זה ממש מחזק אותי כי אני במצב נפשי לא הכי טוב בגלל כל העניין הזה!! ההידבקויות נצפו בתעלה דרך צוואר הרחם היא עדין לא הגיע לחלל הרחם על מנת לבדוק שהכל תקין מכיוון שממש כאב לי במהלך הבדיקה אז קבענו מועד אחר אחרי פסח אני ממש מקווה שכל העניין הזה לא רציני
  • ואי איזו מדהימה את!! תודה על ההסברים זה ממש מחזק אותי כי אני במצב נפשי לא הכי טוב בגלל כל העניין הזה!! ההידבקויות נצפו בתעלה דרך צוואר הרחם היא עדין לא הגיע לחלל הרחם על מנת לבדוק שהכל תקין מכיוון שממש כאב לי במהלך הבדיקה אז קבענו מועד אחר אחרי פסח אני ממש מקווה שכל העניין הזה לא רציני
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה