אוף... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

הזרקתי היום מונפור (מולטידוז) בפעם הראשונה. זה בקבוקון עם אבקה וממסים אותה עם נוזל ואז מזריקים כל יום בכמות שהרופא אמר. הכל הלך בסדר עד שהייתי צריכה לשאוב עם המזרק 100 יחידות כמו שהרופא אמר וגיליתי שהשנתות על המזרק הם ברווחים של 75... זאת אומרת יש 75 והבא זה 150... ביניהם יש עוד קו (וחשבתי לרגע שזה מאה) עד שבעלי אמר לי שזה בעצם 112.5 כי זה בדיוק באמצע בין 75 ל150. ובאמת ראיתי שכל שנתה קטנה זה 37.5 (זה אפילו רשום על המזרק).

לא ידעתי מה לעשות ובסוף לקחתי קצת מעל לקו שבין 75 ל- 150, זאת אומרת פחות מ-112.5 ויותר מ-75. הבעיה שאני לא ממש יודעת כמה...
    מה גם שהוצאתי בועת אוויר קטנה ואיתה יצאה עוד טיפת נוזל קטנטונת ועכשיו אני פוחדת שלא הזרקתי מספיק כמו שהרופא אמר ולא יתפתחו לי מספיק זקיקים

זה ממש מדאיג אותי שלא לדבר על זה שאין לי מושג איך להזריק מחר כדי שבאמת יצא 100...
6 תגובות
עמוד 1
  • הי טלי,

בנוגע לשאלות שלך , אני במקומ הייתי מתקשרת מחר לרופא .
    אבל , ממה שנראה לי , חוות דעת לא רפואית , לא נראה לי שאם הזרקת פחות ממה שהוא אמר לך ומחר תמשיכי עם המינונים הנכונים, זה יפגע בהצלחת התהליך ... ככה נשמע לי הגיוני.

לפני שנה הזרקתי מונופור, אבל זה היה בקבוקון ממיס ובקבוקון אבקה, והייתי צריכה כל יום לשבור בקבוקון של ממיס ושני בקבוקונים של אבקה , לערבב ולהזריק. ההוראה מהרופא היתה לפי מספר בקבוקונים ... זה לא ככה אצלך ?

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • היי ג'ירפה,

אצלי זה מונפור שבא בצורה אחרת - רב שימושי, בקבוקון גדול של 600, ממסים פעם אחת הכל ומזריקים כל יום קצת. ככה אפשר לשחק עם המינונים ובגלל זה הוא נתן לי אותו.
    אני חושבת שאנסה להיעזר מחר בסרגל ולסמן לי עם עט איפה שצריך להיות 100 ... זאת הדרך היחידה - פעם אחיות הזריקו לי רבע אוביטרל וגם הן עשו את זה עם סרגל ועט.

מקווה שמחר אצליח יותר טוב
  • רגע טלי ... אם אני מבינה נכון מדובר על מזרק ריק נכון ? איתו את שואבת מהבקבוק כמה שאת רוצה ....
    מאיפה קיבלת את המזרק ? הוא מגיע עם הערכה ?
    אפשר אולי לגשת לאחיות בקופת חולים ולבקש מזרק אחר.
    אני זוכרת ששנה שעברה שעשיתי הזרעות, האחיות בקופת חולים סיפקו לי את המזרקים והמחטים. אולי יש שם מזרק עם 100?
    אני גם הייתי מנסה בבית מרקחת לחפש מזרק שיתאים למידה שאני צריכה ...

תנסי, יכול להיות שזה יפתור לך את הבעיה ...

בהצלחה ... מיליון פעמים
    תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • היי טלי,
    גם אני הזרקתי מונפור (מולטידוז) 150 יחידות אז אצלי זה היה פשוט יותר.

אבל רק שתדעי שלי הרופא שזה לא חייב להיות מדיוק ב100% כי בסופו של דבר הם לא באמת יודעים איך ישפיע עליך כי על כל אחת זה משפיע אחרת וזה ניסוי וטעיה.
    תנסי להיות כמה שיותר קרובה.
    שיהיה המון בהצלחה
  • תודה בנות, לאחר בירורים עם האחיות והרופא, הרופא אמר שזה בסדר אם אזריק 112 (בקו) ולא 100, אז אני מקווה שהיום ילך יותר טוב.
  • שיהיה בהצלחה

תן לאהבה שלך להוביל אותך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה