היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מאז מפסיקים תמיכה מתי מקבלים מחזור? אין לי אפילו סימנים .
5 תגובות
עמוד 1
לי הרופא הסביר שברגע שאני מקבלת בטא שלילית אני מפסיקה עם התמיכה, ויומיים שלושה אחרי זה אני אמורה לקבל וסת ... בדיקת הבטא שלי היא רק מחר, ואני במחזור טיפולים ראשון ככה שעוד אין לי ניסיון עם זה .
בהצלחה
תן לאהבה שלך להוביל אותך
תודה יקירה הרבה מאוד בהצלחה מחר !!
אני הפסקתי את התמיכה אתמול וגם לי אין עדיין סימנים. הרופא אמר לי שתוך מספר ימים יגיע המחזור.
ג'ירפה המון בהצלחה מחר מחזיקה לך אצבעות!!
היי יקירה, אני קיבלתי יומיים אחרי שהפסקתי את התמיכה. אני זוכרת שגם לי לא הייתה הרגשה או סימנים של מחזור ובכל זאת זה הופיע ואח״כ הצטרפו הכאבים.
לילך
הי בנות , תודה על התמיכה לבטא מחר .... אני לא רוצה להישמע שלילית או משהו , אבל בואו נאמר שיפתיע אותי מ-א-ו-ד אם תהיה בטא חיובית ,,,, אני כבר מחכה בקוצר רוח להתחיל מחזור טיפולים נוסף, ואני מכריחה את עצמי לעשות חודש הפסקה ...
אבל - נראה מחר סופית ....
שיהיה לכולנו בהצלחה, לכולנו מגיע להיקלט עם הריון תקין וקל, שבסופם של תשעה חודשים נקבל לידינו תינוק או תינוקת (או ברבים כמובן), בריאים ושלמים - אמן . תן לאהבה שלך להוביל אותך