הי בנות אשמח לעזרה ממי שמבינה באיקוקלומין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • החודש התחיל בהפרשות כהות בערך חמישה ימים, שזה לא ממש מחזור אבל גם אי אפשר ללכת בלי תחתונית,
    לאחר חמישה ימים של הפרשות הגיע הדימום עצמו, השתמשתי בטמפונים החודש והוא נמשך רק שלושה ימים, האם פספסתי את זמן לקיחת האיקוקלומין או שאפשר לקחת גם בלי שיש דימום?
    תודה רבה
6 תגובות
עמוד 1
  • שכחתי לציין שזה סבב ראשון, שהמחזור שלי לא סדיר, שיש לי מעקב זקיקים יום חמישי הבא כי חשבתי שיום שישי אני לוקחת את הכדור (חמישה ימים מתחילת המחזור..)
    אני פוחדת שפספסתי את הימים ושאולי לא ספרתי כמו שצריך את הימים.. הייתי צריכה להחשיב גם כת ההפרשות החומות לפני? זו פעם ראשונה שיש לי דימום ממש קצר וזמן הפרשות ארוך
  • היי,
    אני ממש חושבת שזו שאלה בשביל הרופא המטפל שלך..
    כדאי שתדברי איתו ושייתן לך הנחיות..

ובהצלחה בסבב הראשון (ובתקווה האחרון!)
  • תודה רבה ואמן..
  • אני בדרך כלל סופרת מהיום הראשון שזה באמת מתחיל ולא סופרת את ההכתמות שלפני. לדעתי תספרי 5 ימים מהיום הראשון וזה יהיה בסדר, גם אם הדימום כבר נגמר. ליתר בטחון את יכולה לדבר עם אחות במרפאת הפוריות שלך והיא בטוח תדע להנחות אותך. בהצלחה
  • היי

שאני לקחתי איקוקלמין, הרופאה אמרה לחכות ליום הראשון של הדימום ולא להתייחס להפרשות החומות

אז תתחילי לספור 5 ימים מתחילת הדימום ממש

שיהיה בהצלחה
  • גם הרופאה שלי אמרה לי לספור מהיום של דימום ממש.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה