המתנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נכון שהדבר הכי קשה בכל העסק זה המתנה? בבוקר עשיתי בדירה וכני מחהה לטלפון מבית חולים ומחכה ומחכה, ומרגישה איך אני מאבדת את זה. פשוט כל כך קשה
8 תגובות
עמוד 1
  • זה לגמרי החלק הכי קשה!!
    אמן שיתקשרו ויגידו שזה חיובי!!!
  • את מדברת על בדיקות למעקב זקיקים, נכון ?

גם לי היה קשה עם ההמתנה לשיחה מהרופא .... גם הבהרתי לו שזו התעללות להמתין לשיחה שלו , ככה שהוא משתדל להתקשר מהר...אבל זה עדיין שעות של ציפיה מורטת עצבים .

אמרתי לו שגל בגיל העשרה לא זכור לי שישבתי וחיכיתי לטלפון ככה ..... נורא !

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • לגמרי נכון, לפחות הם התקשרו. אעי יטדעת שהםעובדים עד 4 וכל רגע שעובר ואין טלפון זה מטמטם. כי אחרי 4 את חא יודעת מה לעשות מה להזריק
  • לגמרי נכון, לפחות הם התקשרו. אעי יטדעת שהםעובדים עד 4 וכל רגע שעובר ואין טלפון זה מטמטם. כי אחרי 4 את חא יודעת מה לעשות מה להזריק
  • סורי חשבתי שאנחנו מחכות לתשובה על בטא :)

אני חושבת שממש הייתי עולה למזכירות באסותא על העצבים עם כמות המיילים והטלפונים ששיגעתי אותן בהם..
    זה מחרפן לא לדעת את ההנחיות לאותו ערב..
    במיוחד במיוחד בימים שמתקרבים לשאיבה כי את כאילו בhold עם החיים בימים האלה..
  • עדי אני חושבת שהם רגילות
    אני גם כל הזמן היתי מתקשרת ושולחת מיילים

בכל שלב בטיפול יש לך איזה סוג של המתנה.
    וכל המתנה מחרפנת אותך בדרך שונה.
  • לגמרי..
    המתנה למחזור
    המתנה להתחיל זריקות
    המתנה למעקבים
    המתנה לשאיבה
    המתנה לדעת כמה נשאבו/ הופרו
    המתנה להחזרה
    והקשה מכולן-- המתנה לבטא!!