אז שוב אני מקטרת...אבל זה באמת קשה!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבייבי הקטן רק רוצה על הידיים! הוא בן חודשיים ומסובב אותי על האצבע שלו.
    מרגע שהוא מתעורר הוא חייב שיהיו לידו ...אם אני לרגע לא בסביבה הוא מתחיל לבכות לא נרגע ואז חייבים ידיים. כל משחק מתייאש תוך חמש דקות...
    אם הוא עייף במשך היום אז הוא נרדם רק עליי..אני לא מספיקה להניח אותו בעריסה כבר העניים שלו נפתחות והבכי מתחיל. עשיתי לו סיבוב למטה ..כצמובן שבכה בעגלה אז הסיב
    וב היה על הידיים . בקיצור ניהיה לי כבר שרירים..
    זה נורמלי? זה פינוק? מה הפתרון???

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
7 תגובות
עמוד 1
  • זה נורמלי. גם אצלי זה ככה. גם עם הגדולה זה היה ככה.
    אני לא אוהבת שאומרים פינוק בגיל הזה. הם מבקשים מה שהם צריכים הם עוד קטנים למניפולציות והם זקוקים לחום, ידיים וכו.
    אני יכולה רק לעודד אותך ולאמר שהקושי הגדול הוא בשלושה חודשים הראשונים. אח"כ זה נהיה יותר קל וככל שהם גדלים הם נהנים להיות חופשיים, אפשר לפרוס להם על הרצפה לשים צעצועים והם נהנים.
  • זה משתנה ככל שגדלים...! ולאט לאט אפשר להכניס שיגרת שינה ונגמרות הצרחות וגם הגזים עוברים!
  • לחלוטין לא פינוק.
    בחודשים הראשונים הם זקוקים למגע שלנו, בעיקר של ההורים, גם ביום וגם בלילה, זה משתנה בהמשך, אל תתייאשי.

• נשמה זה באמת קשה... אבל באמת נהיה קל יותר עם הזמן.. כמו שלבנדר אמרה, זה עדיין צורך שלהם. יש ספר שנקרא "עקרון הרצף" שמתאר עד כמה חשוב להם הקרבה אל האמא בשלבים האלה, השיטה הזו היא מאד קיצונית וככזו קצת קשה לי להתחבר אליה, אבל יש גרעין של אמת בכך בעיני.
    יש לך מנשא? זה יכול כל כך להקל עלייך... בגיל חודשיים אצלי היא פשוט היתה רוב היום עלי במנשא, וכך כולנו היינו רגועים.
    לגבי המשחקים, הוא בן חודשיים בסה"כ, הוא בקושי רואה אותם... אל תדאגי הוא עוד ישחק והרבה..
  • הדולה והיועצת הנקה שלי אמרה את זה ואומרת כל הזמן
    לא לחשוב שתינוקות שרק נולדו הם מניפולטיביים
    ממש לא
    בהתחלה יש תינוקות שיותר מאחרים צריכים ים אהבה, חום, חיבוקים, ידיים וכיו"ב
    דרך אגב, אני שאלתי אותה מדוע אביב רוצה לינוק כל כך הרבה ולא רוצה מוצץ ואמרה שההנקה בעיקר בהתחלה היא הכל בשבילם- לא רק אוכל
    אלא נחמה, הרגעה, אהבה, מגע, דפיקות לב...... ואוכל
  • את נשמעת נורא מתוסכלת והקושי שלך מורגש, מובן ולגיטימי.
    אני בקושי נמצאת בפורום בתקופה זאת, כתבי לי למייל ואשמח לתת לך כמה טיפים מניסיוני (ממה שעזר אצלי).
    זה המייל: [email protected]
    שמי מילנה. אל תהססי לכתוב לי. אני מאוד אשמח לנסות לעזור לך.

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה