עזרה ! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות .. שבוע 21 , אובחן לי זיהום קל בשתן אבל נראה לי שמאז הבדיקה הוא גבר
    וממש צורב לי למטה !
    הצריבה לעיתים משפיעה לי על הצדדים בבטן ומכניסה לי פחדים .
    מה אפשר לעשות ?? יש לי תור לרופא רק ביום רביעי שבוע הבא :/
    יש משהו טבעי שיכול להקל חוץ מלשתות המון מים ??
    עזרו לי ! תודה רבה !!
11 תגובות
עמוד 1
  • בעיקרון הפתרון לדלקת בשתן זה אנטיביוטיקה ולכן כדאי שתלכי לרופא בהקדם (לאו דווקא גניקולוג, גם משפחה). דברים שמקלים: חליטת פטרוזיליה (נשמע הזוי אבל עוזר בטירוף), חמוציות, והכי חשוב- מלא מלא מלא מים. רפואה שלמה!
  • תודה על התשובה
    הייתי אתמול אצל רופא המשפחה הוא שלל אנטיביוטיקה כי התוצאה היתה יחסית נמוכה בשביל אנטיביוטיקה ... והמליץ לשתות המון .. בכל זאת הכאבים בינתיים לא מרפים - האם מותר לי לקחת נרות אגיסטן ??
  • נרות אגיסטן זה לפיטרייה , לא לדלקת בשתן..
    ולא יודעת אם מותר בהריון :)

• לי הרופאה נתנה נרות אגיסטן בהריון,אבל בגלל פטריה.
    ממליצה לך להתייעץ עם רופא לפני.

• ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי מירי שלו 2212

לי הרופאה נתנה נרות אגיסטן בהריון,אבל בגלל פטריה.
    לא מומלץ לקחת תרופות ללא מרשם כך לבד , ובטח שלא בהריון
    ממליצה לך להתייעץ עם רופא נשים לפני.

• תנסי לשתות מיץ חמוציות (יש בסופר ואפילו בסופרפארם), אבל ממש את כל הבקבוק. ויש את הכדורים האדומים, שאני לא זוכרת את שמם אבל רופא שתגידי לו "הכדורים האדומים של דלקת בדרכי השתן" ידע במה מדובר. זה לא אנטיביוטיקה אלא רק משהו שמקל את הכאב, אבל עובד מעולה. אני לא יודעת אם מותר בהיריון, אבל שווה לשאול כי זה ישפר את הרגשתך מיידית!
  • מיץ חמוציות לא ממש יעזור
    אני ממליצה לרכוש קפסולות של חמוציות.
    לקחת 3 פעמים ביום, 2 כדורים כל פעם.
    זה מה שיעזור.
    גם כטיפול מונע לוקחים כדור אחד ליום.
    תאמיני לי, כאחת שסבלה במשך שנים מדלקות חוזרות ונשנות והמון אנטיביוטיקה - זה הדבר היחידי שעזר לי.

תרגישי טוב

• נראה לי מוזרה התשובה של הרופא
    בהריון לא משחקים עם דלקת בשתן ,ממליצה לך לצלצל לרופא נשים שלך ולהסביר שיש לך צריבה בשתן ותוצאת בדיקת שתן יצא גבולית ותראי מה הוא אומר , אולי לדעתו את כן צריכה לקחת אנטיביוטיקה ואולי הוא ישאיר לך מרשם בלי שתחכי לתור .
  • רפואה שלמה!

ד"א היכן משיגים קפסולות של חמוציות?

• אל תילחצי, גם לי היה בהריון ונלחצתי בטירוף!
    הרופא הסביר לי שדלקת בדרכי השתן לא יכולה להזיק להריון שכן זה נראה לך קרוב אחד לשני אבל התעלות מופרדות וזה לא בא במגע זה עם זה.
    כפי שכולן אמרו, חמוציות, הרבה מים...
    לא מבינה למה לא נתנו לך אנטיביו'? למה לתת לך לסבול ושאולי יתפתח לדלקת חזקה יותר?
  • זיהום בדרכי השתן עלול להביא ללידה מוקדמת!!! דחוף לקבל טיפול אנטיביוטי!!!!
    עד אז לשתות הרבה מים!

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה