הי בנות חייבת ייעוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי בעיה עם הביוץ, הרופא אמר שכניראה אני לא מבייצת כל חודש,
    למשהי הייתה את הבעיה הזו?
7 תגובות
עמוד 1
  • בעקרון יש לי בעיה של ביוץ מסדרים את זה עם אוקוקלומין או זרוקות הורמנליות
  • וזה בעיה להכנס להריון? אני מנסה כבר 8 חודשים אנחנו ממש רוצים קצת מבאס כל זה פתאום, מה זה אקוקלמין?
  • וזה בעיה להכנס להריון? אני מנסה כבר 8 חודשים אנחנו ממש רוצים קצת מבאס כל זה פתאום, מה זה אקוקלמין?
  • אוקוקלומין זו תרופה הורמונלית המעודדת את הביוץ.

• היי מותק, בדרך כלל שחלות שלא מבייצות כל חודש נקראות שחלות פוליצסטיות...
    לי יש את זה - זה לא אומר חלילה שמשהו לא תקין, זה פשוט אומר שהשחלה מבייצת בזמן שלה ולא באופן מסודר...
    איקקלומין זאת התרופה הראשונה שנותנים וזה בעצם גורם לגירוי של השחלה ובכך גורם לזקיק להתפתח לביצית ...

בהצלחה
  • תודה בנות :)
  • אין לך מה לדאוג!
    זו הבעיה היה נפוצה כשמנסים להכנס להריון ולא מצליחים - וגם לי יש/היה.

את לוקחת איקקולמין במינונים שונים לפי מה שהרופא רושם וזה ממש עושה פלאים.
    אני הייתי עם ביוץ של פעם בכמה חודשים ועם איקקולמין כל חודש היה ביוץ ממש יפה.

פעמים רבות צריך לשלב עם עוד דברים זה הרבה ניסיונות - אבל עוזר המון!

פנית לרופא מומחה פוריות או רק לרופאת משפחה?
    אני התחלתי את הטיפול עם רופאת נשים ולקחתי איקקולמין ללא הצלחה מס' חודשים עד שפניתי לרופאת פוריות - והיא עברה לדברים קצת יותר רציניים והצלחנו (:

כך שאם את עדיין הולכת לרופאת נשים
    אני ממש ממליצה לעבור לרופאת פוריות ולא להישאר עם רופאת נשים שזה לא המומחיות שלה.

בהצלחה!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה