טעימות גיל 4 חודש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נכון שיש לי עוד חודש אבל אני מסוקרנת ולומדת. איך מתחילים כמה ולמה ?
    ונכון יש את המחיות האלה אז אפשר במקום הטרי ? למרות שטרי יותר טוב. מבולבלת שומעת הרבה דברים. אשמח להדרכה קצרה. תודה מראש ושבת שלום
3 תגובות
עמוד 1
  • הבנתי שהעלו את גיל הטעימות לגיל חצי שנה....
    תבררי בטיפת חלב מה החידושים בנושא
    [URL=http://www.lovetextlive.com]
  • טעימות זה מגיל 4 חודשים כל עוד זה באמת טעימות.
    באמת תשתדלי לא לתת מעל 2-3 כפיות ביום כי מערכת העיכול עדין לא בשלה לארוחה.
    המחיות בקופסאות הנמכרות (כמו גרבר) זה בעיקר כשיוצאים מהבית.
    עדיף בבית לתת טיבעי שהכנת לבד
    תתחילי מירקות מבושלים במים כמו גזר בטטה דלעת תפוח אדמה.
    מתחילים בירק אחד, בודקים שהילד אוכל ולא מפתח רגישות.
    ממשיכים עם אותו הירק 3 ימים ואם הכל תקין עוברים לירק אחר.
    גם 3 ימים לוודא שאין רגישות ואז ניתן לשלב.
    כל פעם שאת נותנת מזון חדש לתת למשך 3 ימים לוודא שאין רגישות.
    אחר כך תעברי לפירות.
    ארוחה זה רק מגיל חצי שנה.
    עדיף לתת את הטעימות בשעות הבוקר בשביל שאם חלילה תתפתח אלרגיה נוכל לזהות וזה לא יתרחש כשהילד ואנחנו ישנים בלילה.
  • בטיפת חלב האחות אמרה לי מגיל 4 חודשים.
    את רואה לפי מוכנות הילד, אם הוא מוכן למוצקים.
    אני התחלתי עם תפו"א, דלעת וגזר. זה לא אלרגניים, נתתי 3 כפיות וככה המשכתי כשבוע, הוספתי קישוא, המשכתי יומיים ואז הוספתי בטטה, עוד יומיים, והוספתי אפונה, עוד יומיים וככה...עומר מחר בן חצי שנה, עדיין לא אוכל ארוחה מלאה, ועדיין אחרי הארוחה דורש בקבוק.
    בקשר לפירות, נתתי 2 כפיות תפוח, למשך 3 ימים והוספתי בננה, אחרי זה הוספתי אגס, אחרי זה חצי כפית טחינה, הורדתי את הטחינה והוספתי תמר, אחרי זה עשיתי לו אבוקדו עם בננה, בקיצור תשתדלי שבין דברים חדשים יהיו כמה ימים...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה