טיפולים אלטרנטיביים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, רציתי לדעת אם מישהי התנסתה בטיפולים אלטרנטיביים , אשמח לקבל המלצות /דיס המלצות...?
7 תגובות
עמוד 1
  • בטח אוראור ....

אני התחלתי דיקור סיני לפני מספר חודשים ... אז נכון, עוד לא נכנסתי להריון, אבל אני יכולה להבטיח לך שמשהו אצלי בגוף עובד אחרת, יותר נכון, יותר רגוע ... ובעזרת השם יהיה גם הריון.

אני יודעת שמבחינת הדיקור אפשר לעודד ייצור הורמונים מסויימים.. או ייצור זרע לגבר שהזרע שלו חלש ... כל מיני דברים כאלה . ויש נשים שדיקור פותר להן את בעיית הפוריות עוד לפני שהן פנו לטיפולי פוריות.

אם תרצי יותר פרטים בכיף אוכל לתת לך ... המדקר שלי מקסים

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • יש לי ביום ראשון תור אצל ד"ר פישר בר"ג..
    הוא בגדול טוען שאחוזי ההצלחה שלו מאוד גבוהים וגובה תשלום רק אם הטיפולים הצליחו.
    עד כמה זה נשמע אמין אדע רק בראשון...
    עד אז אשמח לשמוע ולקרוא :)
    אני בעיקר חייבת להירגע מכל הלחץ החברתי סביבתי הזה... ומקווה מאוד שזה יבוא בקרוב ...
  • אני לא התנסתי.....

בהצלחה (:

ליטלילי

• מי זה ד״ר פישר? אני לא מכירה
    מה הוא עושה לך ? דיקור ? שיאצו ?

אני באופן כללי בעד טיפולים אלטרנטיביים, אם זה לא מועיל זה בטח לא מזיק ....

שתפי אחרי שתהי אצלו ... מעניין לשמוע
    תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • סבבה , אשתף אותך ואעדכן :)
  • אני פוליציסטית וראיתי שהמון כתבו שזה עוזר,ניסיתי ובאותו החודש נקלטתי מומלץ מאוד ומאוד עוזר!!!השוויתי בין טיפולים שהיו לפני הדיקור ועם הדיקור הבדל מאוד משמעותי!!
    עשיתי במכבי טבעי באשדוד
  • איזה יופי לילוש.

אני אבדוק באמת מול מכבי טבעי... אולי זה יפחית את העלויות... ויזרז את הקליטה זה הכי חשוב!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה