מה עושים במצב כזה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תמיד שאני פותחת מטרנה אני רושמת למעלה את התאריך שפתחתי רוצה כי מוגדש על גבי האריזה שזה תקף לחודש בלבד מרגע הפתיחה
    ושמתי לה שעל המטרנה הזו שאני משתמשת לא רשמתי תאריך!!!
    איזה טימטום!!!
6 תגובות
עמוד 1
  • אולי תראי פחות או יותר מה הכמות שנשארה בקופסה..ותשערי מתי פתחת ..לפי חודש הקודם.
    הבנתי שיש מטרנה טו גו...זה בתוך שקית וכל שקית זה בדיוק מנה..מתאים לאלן שמשלבות הנקה ותמל.

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • תעשי חישוב כמה את מכינה ביום . עם זה פעם אחד ביום 2 כפיות זה יוצא 17 גר' , בקופסה יש 700 גר' , זאת אומרת שקופסה מספיקה 41 יום גג . אם נשאר חצי אז זה נפתח לפני כי 20 יום .
    לנו אין בעיה כי אצלינו אוכלים רק מטרנה . 5 ימים וקופסה נגמרת .
    http://www.holdthatpic.com/
  • תעשי בערך, לא יקרה כלום אם ישאר לך למשך 32 יום ולא 30....
    ואגב, מטרנה טו-גו זה מנה של 180 מ"ל...

• אהה ועוד משהו
    ישנה אפליקציה לנייד בשם אקספיירד - פג תוקף.
    את מזינה בפנים את ברקוד המוצר, וזה מזין את תאריך הפתיחה ויש לך התראה על פי בחירתך מספר ימים או באותו היום על התוקף (סופר 30 ימים)

• מטרנה טו גו היא מטרנה רגילה ולא אקסטרה קייר , מה עוד שלא משתלמת בכלל מבחינת המחיר . עדיף כבר לקנות קופסה קטנה עם לא מסיימים תוך חודש וזורקים .
    http://www.holdthatpic.com/
  • איך הגעתן למסקנה שזו מטרנה טו גו?
    תנסי להיזכר מה עשית ביום שפתחת אותה, מה היה לך ביום הזה..אצלי זה תמיד עובד.
    זו פחית גדולה? כמה הבייבי אוכל כל מנה? כמה נשאר? ככה בערך תוכלי לחשב מתי פתחת...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה