מיואשת!!!! בבקשה אם מישהי גם חוותה סימפטומים דומים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות אני יותר מאשמח לעזרתכן. המחזור שלי היה ב27.02 בדרך כלל הוא לא כל כך סדיר, משהו כמו פעם ב35 יום. יש לי כבר שבוע הפרשות חומות, שבדרך כלל אין לי לפני מחזור, כמו כן כבר כיומיים אני רצה לשירותים פעמיים או שלוש בשעה, והחזה שלי שלפני כל מחזור כואב ומתנפח עכשיו נעים ורך, כמו כן לפני מחזור יש לי תיאבון להכל ועכשיו אין לי כל כך חשק לאוכל. עשיתי היום בדיקת הריון ביתית שיצאה שלילית, יכול להיות שאכן מדובר בהריון והביוץ מאוחר ולכן בדיקה עדיין לא מראה או שפשוט דלקת בשתן? אולי קרה למישהי מקרה דומה או הריון שהתחיל בדלקת בדרכי השתן או פטריה? אציין שאני לא סובלת מדלקות ואין לי תחושת שריפה כרגע , אולי תחושה של אי נוחות בתחתון, סליחה על התיאורים!! אשמח לעזרתכן!!!!!!
2 תגובות
עמוד 1
  • אני בדיוק כמוך....תסמינים דומים. מחזור אחרון 26.2... ובדיקה ביתית לאחר 4 ימי איחור יצאה שלילית. אחרי 8 ימי איחור בדיקת דם חיובית. והרופא למען הסר הספק ביקש ממני לעשות עוד בדיקת דם בעוד יומיים שזה יהיה כבר כמעט שבועיים איחור. ממליצה לך לעשות בדיקת דם, היא הכי מדוייקת
  • אני באותו מצב מחזור אחרון ב23.2 ומאז הפרשות חומות לסירוגין ועשיתי פעמיים בדיקת דם יצא שלילי. זה מתסכל מאוד כי אני אחרי הפלה טבעית וחשבתי שישר אכנס להריון מסתבר שלא... אני מחכה למחזור שיגיע בחיים לא היה לי איחור כזה מטורף.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה