היוש .. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז החלטתי לשאול את שאלתי פה ולא בפורום שאני תמיד שם הכללי ..

קראתי שצילום רחם נותן יותר סיכוי להכנס להריון למה בעצם מה עושים בצילום !?< ולמה זה כואבבבבבבבבבבבב ??????????

מי שלא יודעת .. אני מנסה להכנס להריון כבר כמעט שנה טבעי .. והחודש המחזור לא הגיע לי שוב , כמו חודש לפני שהגיע המחזור רק בעזרת הכדורים שנתנה לי הרופאה .. אז זה לא עובד לבד אז אמרה לי לעשות צילום רחם וכאלה .. ובעלי בדיקת זרע ..

אז צילום רחם מה זה בעצם ?
    [

5 תגובות
עמוד 1
  • שלום נינה ,קודם כל בהמון הצלחה !! צילום רחם ו בדיקה שלוקחת בידיוק 2 שניות שמעבירים לך חומר כדי לראות ששום דרך לא סתום שהכל פתוח ,אם את סובלת מכאבים במחזור אז זה אותו כאב שלא נמשך ,אני אישית אין לי כאבים במחזור אז הפריעה לי קצת לא יותר ,תעברי את זה כמו גדולה ! שבת שלום לך !
  • הי נינה,

צילום רחם לא נעים אבל גם לא נורא . תלכי רגועה ואל תקראי את הדברים הנוראיים שכותבים על הצילום הזה באינטרנט ... כל אחת חווה את הצילום בדרך אחרת.

ענבי , אני לא בטוחה לגבי כאבי המחזור, כי אני מאוד סובלת במחזור שלי ועדיין לא כאב לי הצילום.
    אם אני לא טועה זה כואב אם יש סתימות או הידבקויות קטנות , שהחומר המוחדר לרחם ולחצוצרות פותח אותן , אבל בהחלט יש מקום לברר מול הרופא שלך את נכונות הדברים.

החלק היותר לא נעים זה ההכנה לצילום עצמו, שלוש דקות שמפסקים את צואר הרחם ומכניסים את הצינורית ... הצילום לא כאב לי בכלל.
    אני הייתי עם נר ... לא זוכרת איך קוראים לו, שהוא הרגיע לי את כל אזור האגן ...
    ואומרים שאם יש הידבקויות קטנות שמפריעות לקליטת הריון, אז הצילום פותח אותן ומגיע הריון . זה לא שהצילום עוזר להיכנס להריון בכל מצב. הוא בסך הכל שלב לכיוון טיפולי פוריות, וכך גם בדיקת הזרע... מכינים אתכם .
    שיהיה לך המון המון המון בהצלחה
    תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • היי, לי הייתה חוויה פחות נעימה בצילום...
    לא יודעת בדיוק מה,אבל כאב לי מאוד וירד לי גם דם במהלך היום.
    הצילום שלי יצא תקין ולא היו שום ממצאים והדבקויות (טפו טפו).
    לכן זה באמת אינדווידואלי,ראיתי בנות שיוצאות כאילו כלום...
    אני קראתי שזה מגדיל את סיכויי ההריון במהלך 3 חודשים אחרי בגלל שבאמת מעבירים את החומר ומפרידים בין ההדבקויות במידה וקיימות.

בהצלחה.
  • היי נינוש מה שלומך...? ]

גם החוויה שלי מהצילום לא הייתה טובה.
    יש לי חסימה בצד שמאל. סבלתי נורא במהלך הבדיקה וגם אחריה.

זה מאוד מאןד אינדיווידואלי כמו שהבנות אמרו כבר

יכול להיות שיכאב לך מאוד ויכול להיות שבכלל לא

המון בהצלחה

והלוואי שתקלטי במהרה ((:

ליטלילי

• הבנתי ... תודה לכן שעניתן ..
    כנראה פשוט כל אחת לגופה .. נראה אני חוששת אבל בסדר חייבים בשביל הילדודס .. חח
    נקווה לטוב !!!!!

תודה ושבוע טוב :)
    [

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה