חייבת את עזרתכן!!! גלולות סרזט - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לוקחת כבר חודש וחצי גלולות סרזט
    סתם נכנסתי לאנטרנט לקרוא קצת על הגלולה והיתי בהלם
    אני ממש מפחדת להמשיך לקחת

כתוב שהגלולה גורמת לכך שרירית הרחם תילך ותהיה דקה כדי
    שלא תוכל להחזיק הריון
    וגם אם נכנסים איתה רוב הסיכויים שזה יהיה מחוץ לרחם

קראתי בנוסף על סיפור של מישהי שהפסיקה עם הסרזט ואחרי
    כמה חודשים נכנסה ואמרו לה שעדיין הרירית דקה

אני בחרדות שזה יפגע בי בעתיד!!!!

עזרתכן! מישהי עם ניסיון שהשתמשה בסרזט
    מעוניינת לשמוע עצות וסיפורים

3 תגובות
עמוד 1
  • למה למה למההההה להיכנס לאינטרנט לקרא??? ברור שלכל הגלולות וכדורים למינהם יש תופעות לוואי!! הרבה בנות לוקחות את הגלולה הזאת, אין לי הכרות איתה באופו אישי. אני משערת שאת מניקה...
    תפני לרופא שירגיע אותך או ייתן לך תחליף
  • לולי את לוקחת כדורים נגד כאבי ראש?
    את יודעת שבהתוויות של הכדור רשום שאחת מתופעות הלוואי שלו עלולה לגרום לכאבי ראש?
    קחי את הסרזט כל עוד את מניקה וכשאת מפסיקה תחליפי גלולות.
    למרות שני בטוחה שכל הגלולות עושות פעולה דומה, הרי אחרת איך הן גורמות לנו לא להכנס להריון?
  • כל הגלולות גורמות לרירית דקה ,כולן מכילות פרוגסטרון .
    כל עוד את לא מעשנת ואין לך בעיות קרישה ואת לא מעל 35 ואת לא חולה בכל מיני מחלות ,אז הגלולות הן בטוחות יחסית ,ברור שעדיף בלי ,חוץ מזה לא ממליצה לך להפסיק ככה בלי להשתמש באמצעי מניעה קודם שלא תהיה לך איזו הפתעה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה