שאלה לאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי אלה

יש לי שאלה
    בזמנו אמרת לפוקה שבהזרעה יש בוודאות סטייה של עד שבוע בגודל העובר

איך את יודעת את זה בוודאות?
    כי אומרים שבגלל שזה הזרעה עם אוביטרל והורמונים אז תאריך הביוץ ידוע ואז לא יכולה להיות סטייה

תודה
6 תגובות
עמוד 1
  • האמת לי עשו הזרעה בלי אוביטרל רק עם איקוקלאמין ובגלל זה הרופא אמר לי בזמנו שאין תאריך ביוץ וודאי ועשים שתי הזרעות יום אחרי יום אז יוצא שיכולה להיות סטייה עד 5 ימים.
    לגבי הזרע עם אוביטרל אני באמת לא יודעת האם יש מצב לסטייה
  • היי אלה

אבל איך את מתזמנת את ההזרעות?
    הרי עושים מעקב זקיקים ובדיקות דם לראות שאת לפני ביוץ ועושים הזרעות
    אותו דבר עם אוביטרל הרי, את לוקחת אוביטרל שיש לך זקיקים גדולים ובדיקות דם מראות שאת לפני ביוץ ואז מזריקים אוביטרל ועושים את ההזרעות

גם לי עשו שתי הזרעות

רופאה ששאלתי אמרה שגם עם הזרעות עם הורמונים יכולה להיות סטייה בגלל הפער בין מועד הביוץ המשוער לבין מועד ההתעברות
  • את המעקב אני זוכרת אבל זה הי הלפני עשר שנים, לכן קצת קשה לי לזכור אני זוכרת רק שאני סםרתי את ההריון מיום ההזרעה והיה אפשר באוטראסאונד ואז הרוםא אמר לי שזה יכול להיות בהזרעות.יוותר פקטים מזה קצת קשה לי לתת לך כי אני פשוט לא זוכרת. את יודעת זוכרים רק את הדברים המלחיצם.
  • כן אין ספק

נראה מחר מה יהיה
    למרות שהרופא בפורום אמר לי שההריון מבחינתו מתפתח כמו שצריך
    ועוד רופאה אמרה לי את זה

תודה
  • הכל יהיה בסדר מאחלת לך המוווון הצלחה
  • תודה :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה