תנועת עובר, מודאגת!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות אכתוב את השאלה שלי שכתבתי בפורום רפאי גם כאן, אולי מישהי מכן חוותה ויכולה להרגיע אותי״, אני בשבוע 24+4 . מיום שישי אני לא מרגישה תנועות עובר!! חשוב לציין שהתחלתי להרגיש תנועות כבר בשבוע 18 שהתגברו לבעיטות חזקות כבר בשבוע 21-22. האם יש מקום לדאגה וכדי ללכת לרופא להיבדק ולעשות אולטרסאונד. ? או שבשבוע שלי זה יכול לקרות ? מאוד לחוצה !!!
15 תגובות
עמוד 1
  • אני בדעה שאם לא רגועים בודקים
  • כן גם לי ניראה שזה רעיון הכי טוב . לא מצליחה לחשוב על משהו אחר ... אני רגילה כבר שהוא זז כל יום כמה פעמים ביום בשעות מסויימות וברגעים מסויימים וזה לא קורה פשוט ..
  • אם חלה ירידה משמעותית בתנועות של העובר
    רצים להבדק!!!
    רק ככה נרגעים אחרי שיודעים שהכל בסדר עם העובר.
    אבל ניסית לאכול משהו מתוק ולשכב על צד שמאל?

• גם לי היו ימים כאלה בהריון, בכל מקרה עדיף להיבדק
  • תנסי דבר ראשון לשכב על צד שמאל ,להרגע ולדבר לעוברון ,להניח את היד ולחכות ,אם לא קורה כלום ,לאכול משהו מתוק ושוב לשכב על צד שמאל ולחכות אם עדיין אין תגובה ,אפילו מרפקית קטנה ,ללכת לבדוק במרפאה
  • רחלי, כן אכלתי מלא מתוקים וגם צד שמאל והכל!! וכלום לא קורה ...אני אלך לרופא ניראה לי מקווה שמישהו יקבל אותי כי הרופאה המטפלת שלי מקבלת פעם בשבוע ורופא אחר עשה לי כבר פעם אחת בעיות ולא קיבל אותי בסוף
  • תתקשרי למרכז בריאות האישה ותומרי שאת לא מרגישה תנועות ,יש רופא תורן והוא חייב לקבל אותך !
  • יש בכל קופת חולים מוקד רפואה דחופה לנשים
    הם בדר״כ מקבלים משעות הבוקר עד הערב
    כמובן שאין צורך בתור מראש
    תלכי ויעשו לך מוניטור אולטרסאונד
    ככה תירגעי שהכל בסדר והוא סתם עייף
  • תודה בנות!!
  • תעדכנייי

• ללכת להבדק!!! עלול להעיד גם על צירים מוקדמים.

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • אני תמיד אומרת שאם לא הרגשת את העובר כי היית עסוקה, קחי פסק זמן מהחיים
    שכבי על הצד בחדר שקט. בלי הסחות דעת, בלי טלוויזיה. חצי שעה ותספרי תנועות. לא הרגשת 3? תמשיכי לשעה ותחפשי 5 תנועות.
    אם גם זה לא קרה - גשי להבדק.

בהצלחה ומאחלת לך להרגיש המון תנועות!
  • היי אנה מה איתך? תעדכני

• היי שירוש, בינתיים כלום..היו קצת תנועות בצהריים כשהייתי בלימודים . ועכשיו לא מזמן ממש בקטנה תזוזה שתיים עדינות ... אני כבר איזה שעה וחצי במיטה ושום דבר משמעותי
  • למה להיות בלחץ???
    אפשר לקפוץ למוקד חירום נשים של הקופת חולים
    תבררי איפה נמצא הסניף הקרוב אלייך הביתה
    יש שם רופא נשים שעושה אולטרסאונד ואחיות עושות מוניטור
    רק בשביל השקט הנפשי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה