-
אני לא מניקה לצערי, אז אני לא יודעת
אבל ממה שהבנתי לפעמים הם פשוט צריכים את המגע ואת היניקה כדי להירגע, בטח כשהיא לא לוקחת מוצץ..
-
תניקי
כזה ההנקה זה כל עולמה , זה מה שהיא מכירה ,זה נעים וטעים ומרגיע ,היא מרגישה עטופה ושומעת את הדפיקות לב שלך וככה היא עדיין מרגישה כמו ברחם . בערב זה מאוד טבעי שהם פחות רגועים מכל מיני סיבות ,תמשיכי להניק זה עוזר ליציאות וכמובן מרדים ומרגיע . ואמא שלך צודקת בהנקה אין דבר כזה לאכול יותר מידי
-
לא מניקה אבל רק רציתי להגיד
שהבן שלי עשה גם כאילו הוא מקיא בגלל המוצץ
אז החלפתי מוצץ והוא לוקח ואוהב.. מרגיע אותו.. נרדם איתו ואחרי שנרדם הוא מוציא לבד וזהו...
עשה לי פעולת הקאה עם מוצץ של מאמ
לוקח בתענוג גדול מוצץ שי ביבי..
תנסי זה שווה!
-
האמת שיש כזה דבר להאכיל יותר מדי...
בגיל שבועיים מתחילים הגזים וכשמאכילים יותר מדי קורה איזשהו תהליך שקשה לי להסביר אותו שגורם לסוכרים שבחלב להתפרק בצורה לא טובה ואז זה עושה עוד יותר גזים לתינוק.
בנות שמניקות אל תהרגו אותי אבל זה מה שהסבירה לי יועצת הנקה.
נכון שבגיל קטן הציצי מרגיע ועוזר להם, אבל כשאת אומרת שהציצי מרגיע למעט זמן ואז היא פולטת - כנראה שהיא לא הייתה רעבה...
לגבי המוצץ - תחליפי חברה עד שתגיעי למוצץ שלא עושה רפלקס הקאה.
אנחנו עברנו אוונט, לייף, טומי טיפי ובסוף הגענו לסרבנים. אחרי חודש עברנו לנוק ושם נשארנו עד היום.
עכשיו, לא בהכרח שהמוצץ לא מתאים כמו שהוא גדול לפה...
טומי טיפי למשל יחסית קטנים, אבל בגיל שבועיים היא לא הסכימה לקחת אותו...
שיהיה בהצלחה
-
הי,
מסכימה עם mashiach.. :)
רק שאצל גיסתי שהייתה עם אותה הבעיה של המוצץ, לא ויתרה, עברה הרבה מוצצים עד שהקטנה שלה נתפסה על מוצץ אוונט!
-
שלי גם בת שבועיים, התחלתי לתת לה מוצץ של אוונט
בהתחלה ירקה אותו ואחר כך המשכתי לנסות לתת לה בעדינות.
עד שתפסה אותו טוב. עכשיו היא בוכה כשהוא נופל מהפה.
אני הנקתי קצת ואז החלטתי שאני מעדיפה לשאוב כי ככה אני רואה את כמות החלב.
בעיקר אני מביאה תחליף חלב כי ככה היא מגיעה לשובע וישנה. מידי יום אני מניקה מעט כי זה מרגיע אותה אבל אני רגועה גם אם היא נרדמת אחרי כמה דקות כי אני יודעת כמה אכלה כששאבתי ותחליף שנתתי.
מאוד קשה להתבסס רק על הנקה בלבד מהרבה בחינות. כל הכבוד למי שמצליחה לשמור על עירנות ולהניק בכל שעה.
-
loli13 אני מבינה מהחוויה האישית שלך שההנקה זה משהו שפחות מתאים לך ,אך לא נכון להציג זאת כמשהו שחייב להיות , יש תינוקות שישנים מצויין עם הנקה ,ויש נשים שממש לא מרגישות צורך לדעת בדיוק כמה מיליליטר התינוק שלהם אכל ומנסות לסמוך על הגוף שלהן , לך מתאים לשאוב ולמישהי אחרת זה לא מתאים וסתם טרחה מיותרת . חשוב להבין שאם ההנקה מתנהלת נכון אין שום צורך בתרכובות מזון לתינוקות (תמ"ל ) ולא סתם רשמתי את זה ככה כי זה לא תחליף מלא לחלב אם -נכון גדלים עם זה מצויין ,אך אין כמו חלב אם .
יש דרכים לדעת שתינוק שבע , כמו למשל יציאות ופיפי וגם עליה במשקל . יש קפיצות גדילה די הרבה בתחילת החיים ,ככה התינוק משדר לגוף שאם אני יונק יותר הגוף מייצר יותר ואני גדל .
בקיצור ,תניקי ותהני , ואגב אצלי שני הבנים שלי ינקו כל 3-4 שעות ובלילה גם משכו 5-6 שעות כשלפני זה הם היו יושבים על הציצי כל הערב כדי לצבור ,שזה דפוס שהוא גם זמני ועובר לקראת גיל 3 חודשים