שאלה לבנות שעברו הפריות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

רציתי לשאול אתכן באיזה גודל זקיקים בערך, אמרו לכן להזריק אוביטרל?

אני עד עכשיו עשיתי רק הזרעות והרופא הנחה אותי להזריק רק כשהזקיקים היו ממש גדולים, 20-22, איך זה הולך בהפריות?

13 תגובות
עמוד 1
  • די דומה... כשמגיעים בערך ליום ה 14 מהמחזור ויש זקיקים של 18 ומעלה...

בהצלחה (:

ליטלילי

• מגודל של 19 ומעלה ככה לפחות עושים אצלי
  • לי אמרו כבר ב17 -18 להזריק.

/]
  • תודה בנות. פשוט אני פוחדת שזה יפול על שבת, או יום ראשון.
    אצלנו לא עובדים לא שבת ולא חג.
    השאלה היא אם יעשו שאיבה ביום ראשון, ושני שלישי זה חג, הם יוכלו לעשות החזרה רק יום רביעי, זה לא יהיה מאוחר מדי?
  • טלי,
    במקרה בסבב הזה השאיבה שלי הייתה בראשון וההחזרה ברביעי.
    ככה שזה לא מאוחר :)
    שיהיה בהצלחה!
  • הי טלי ,

אצלי , נתנו לי הנראה להזריק כשהזקיקים היו בגודל של 18-20 .

ולא נראה לי שיש לך ממה לחשוש בנוגע לשבת, בעיקרון יש לרופא שליטה מלאה על פעילות הגוף שלך, ויש לו מרווח תמרון ...

מאחלת לך בהצלחה בטיפול הזה ... לבטא חיובית ....

בהצלחה ...

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • תודה בנות
    הרגעתן אותי קצת.
    משום מה החודש הכל ממש זוחל, אפילו שהמינון גבוה יותר ומונפור נחשב גם חזק יותר מהגונאל שלקחתי קודם בהזרעות.
    מקווה שהכל יסתדר, זאת הפריה ראשונה אז אני קצת לחוצה. טוב שאתן פה . אני בטח אשגע אתכן בשאלות בימים הקרובים לפני השאיבה
  • טלי תרגישי חופשי לשגע אותנו....

והחזרה ביום רביעי זה לא נורא בכלל...

המון בהצלחהההה

ליטלילי

• ליטלי חמודה,

בסוף השאיבה תהיה כנראה ביום שישי והחזרה (אם יהיה מה להחזיר) בראשון.
    אני בלחץ מטורף מהשאיבה, זה מפחיד אותי עד כדי כך שאני לא יכולה לאכול כלום וחולמת על זה בלילה
    הבעיה שיש כרגע רק 3 זקיקים גדולים (מעל 17) והיום אני צריכה להזריק אוביטרל ודקפפטיל, ואני פוחדת שאם יהיו רק 3 ביוציות בסוף לא יהיו לי עוברים להחזיר, אני מבואסת...
  • בסבב האחרון שלי, היו רק 3 זקיקים באולטרסאונד
    כשהתעוררתי מהשאיבה הודיעו לי ששאבו 5 ביציות.
    ביום ראשון בהחזרה אמרו לי שכל ה 5 הופרו!

תחשבי חיובי!! אחריי הכל - צריך עובר אחד מנצח

בהצלחה מאמוש לא לדאוג יהיה בסדר..

אגב השאיבה שלי הייתה בחמישי וההחזרה בראשון

בהצלחהההההה

ליטלילי

• 5 זה ממש מעודד!!! וכולם הופרו
    הרופא התלבט על שאיבה בין שישי לראשון, אבל בסוף החליט על שישי. מקווה שבאמת אולי עוד כמה יגדלו קצת עד יום שישי. סתם פוחדת שהביציות יצאו לא בשלות... אני רגילה להזריק אוביטרל בגודל זקיקים של 22 אז 17 נשמע לי לא משהו... אבל אי אפשר לדעת. אני מנסה לסמוך על הרופא, מקווה שהוא יודע מה הוא עושה.

איך את מרגישה? מחכה לאולטרסאונד ביום ראשון?
  • עושים לך גן הדיקת דם במעקב האולטרסאונד? בבדיקה הזו הם בדרך כלל גם יכולים להעריך כמה הביציות בשלות לשאיבה...
    מתרגשת מאוד לקראת יום ראשון..... מאטד רוצה כבר לדעת אם הם שניים, אם הקטנטן גם גדל וקיים.... ובכלל שהכל בסדר (:
    ליטלילי

• בהצלחה יום ראשון, מקווה שהקטן (השני) הסתדר, ותעדכני אותנו.

בקשר לבדיקות דם הוא אמר לי לעשות רק פעם אחת, ביום ראשון (אחרי 4 ימי זריקות). עשיתי והאסטרודיול היה די נמוך להבנתי אבל הרופא אמר שזה בסדר. הוא אמר שאין טעם לעשות עוד בדיקות דם אז לא היה לי מה לעשות בנושא. בהתחלה אני חששתי מגירוי יתר ואחר כך כשהפסקתי עשה רושם שהוא התחיל לחשוש. בגלל זה נראה לי הוא העדיף שאיבה ביום שישי ולא יום ראשון.

המונפור אפילו בכמות גדולה יותר נתן גירוי חלש יותר מגונאל שנתנו לי בהזרעות... אז היו לי 6 זקיקים גדולים. חשבתי שהפעם יהיה יותר. לא נורא נזרום עם מה שיש אבל זה בהחלט הנמיך לי את הציפיות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה