אוראור ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי אוראור,

עדכני על הטיפול האלטרנטיבי שעשית היום לראשונה ...

מה היה שם ? מה הוא אמר לך ?
    תן לאהבה שלך להוביל אותך
3 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק!
    הייתי ביעוץ, טיפול עדין לא עשיתי.
    אני קצת בדילמה, כי זה נשמע מפתה ומבטיח ומצד שני הוא לא רוצה שאני יערב רפואה קונבנציונלית (כלומר הזרעה).
    ואני לא רוצה לפספס עוד חודשים ,בכל זאת ההזרעה מגדילה סיכויים (הבעיה שלנו היא אצל בעלי וההשבחה עושה עימו טוב).
    הוא בעיקרון רוצה לטפל גם בי וגם בבעלי בדיקור סיני ואומר שיש סיכויים טובים, חלק משיטת השיווק זה משלם רק לאחר שאתה נקלט (בע"ה).
    בעקרון זה 2 טיפולים בחודש ביום ה-7 וביום לפני הביוץ... (500 שח טיפול לזוג).
    אני עוד צריכה לברר אם יש החזרים מביטוח בריאות פרטי... אם כן אין לי מה להפסיד...
    כמו שאמא שלי אומרת צריך פשוט להתעזר בהמון סבלנות (הבעיה שאת זה לא קונים בחנות)..

מאחלת לנו הריון תקין ,שלם ויפה במהרה ! (לי נמאס להמתיןןןןןןן)
  • אם יש משהו שאני מבינה אותו , זה חוסר סבלנות ..... נורא !

מצד שני, חוסר סבלנות לא מביא אותנו בטיפולים למקום טוב, אלא לייאוש, לחרדות, לעצבים . אין ברירה צריך לקחת אויר ולהבין שזו דרך, ולא תמיד היא קצרה .... לצערינו.

אני מציעה לך ככה , אם זה לא עולה לך כסף....עד שאת נקלטת. הכוונה שלי היא שלא יהיה מצב שאת משלמת לו ואם לא נקלטת אז הוא מחזיר לך.
    ואם הוא יכול לתחום את הצלחת הטיפול בזמן ... שלא יהיה מצב שבו את מתייאשת אחרי שלושה חודשים והוא אומר לך שאת צריכה לשלם לו כי מדובר על מסגרת של שנה ... סתם זרקתי נתונים כן ?
    תחשבי על הכל ... יכול להיות ששווה לנסות.

אצלינו אין בעיה ואני הייתי שלושה או אפילו ארבעה חודשים בדיקור בלי טיפולים וזה לא הביא להריון. והחודש הייתי בדיקור עם טיפולים וזה גם לא הכניס אותי להריון ... אני עדיין מאמינה בדיקור, אבל אני לא בטוחה שזה כל כך מהר מכניס להריון, ושכדאי לוותר על הטיפולים במקביל לזה.

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • הייתי היום אצל הרופא ובגלל שיש לי ציסטות אין טיפול החודש... :(
    זה ממש מבאס מרגיש לי כמו חודש מבוזבז...
    אני חושבת אולי לעשות דיקור דרך קופ"ח זה זול יותר.. נראה לי מביא לאותן תוצאות ,לא?!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה