בלחץ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הסיפור הוא כזה:
    איחר לי המחזור, לאחר 3 ימים איחור עשיתי בדיקה ביתית שיצאה שלילית.
    ניגשתי לרופא נשים לאחר שבוע איחור ובבדיקת אולטרסאונד וגינילי לא ראו שק, הוא שלח אותי לבדיקת דם.
    בבדיקת דם קיבלתי תשובה חיובית בטא =1000. אבל שלח אותי לבדיקת דם נוספת היום על מנת לראות שההורמון ממשיך לעלות .

כשקצת קראתי באינטרנט היה רשום שאם לא רואים שק הריון בשבוע 5 אז יכול להיות מדובר שהריון חוץ רחמי....
    מה אני עושה עם המידע הזה? יכול להיות שמדובר בהריון חוץ רחמי? אבל אני לא מרגישה כאבים או משהו כזה אז אפשר להסיק שהכל בסדר.... ?!

הרופא שלי גם לא עובד עד אחרי פסח...
6 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות שהביוץ התרחש מאוחר יותר.
    אין מה להיות בלחץ מאמי הכל יהיה בסדר.

אצלי רק בשבוע 6 ראו שק ושבוע אחרי דופק.

תחכי לתשובה של הבדיקת דם ותלכי שוב שתגיעי לשבוע 6.
    ואיאפשר לדעת כלום עד שתבדקי , איאפשר לדעת אם הכל בסדר
    כל עוד אין לך כאבים ודימום אל תכניסי עצמך ללחץ , בשבועות האלה אנחנו בחוסר מודעות.

מניסיון ממליצה לך לא לקרוא באינטרנט זה סתם מכניס ללחץ.

שיהיה בהצלחה
  • מחכה בקוצר רוח , הבדיקה תגיע רק בסביבות 6 בערב, כמו בפעם קודמת.
    הרופא אמר לי שאם הבטא שלי שילש את עצמו אז אני יכולה להיות בטוחה שאני בהריון ...
    ולגבי האולטרסאונד אני כבר אעשה אותו אחרי פסח.. ואם באמת הכל יתקדם כמתוכנן בע"ה, אז אני אמורה להיות שבוע 8.. :)
  • אני לא מאמינה !!! 5648!!! כנראה שאני באמת בהריון!!!
  • היי
    כשאני עשיתי את הבדיקת דם לאחר האיחור
    היה לי בטא 2500 משהו כזה,וכשהלכתי לרופא מיד לאחר התוצאה החיובית של הבדיקת דם הייתי שבוע 5
    את בהחלט בהיריון - שיהיה בשעה טובה ומוצלחת!
    היריון תקין ובריא

• בשעה טובה מאמי . אמרתי לך לא לדאוג !!!

שימשיך ככה תקין ושהכל יהיה בקלות.

• תודה בנות!!! שתמיד נשמע בשורות טובות!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה