פורקת את העצביםםםם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עצבים עצבים עצבים!!
    על הבוקר עצבים...
    סורי מראש על החפירה.
    קמים מאושרים מחוייכים בתקווה שעוד שנייה הולכים לראות את הנסיכה שלנו
    והופ.... הורסים לנו את הבוקר!
    זה התחיל ב07:45 שהגענו אני חמתי ובעלי למכון ברעננה לסקירת מכוונת שקבעתי
    לפני חודשיים וחצי מראש לפי בקשת הרופא נשים שלי.
    אני מעבירה את הכרטיס שלי ומה מופיע לי על המסך?? כלום.
    פונה למזכירה נותנת לה את ההפנייה ומה היא אומרת לי? אין לך תור מצטערת.
    אמרתי לה מזתאומרת קבעתי את התור הזה לפני חודשיים וחצי.
    היא אומרת לי בצורה אנטיפתית וחסרת אנושיות "אוקיי אין לך תור תקבעי תור מחדש"
    אמרתי לה הרופא נשים שלי בכוונה הפנה אותי בדיוק בשבוע 25 כי זה השבוע האחרון שאני יכולה לעשות את הבדיקה הזו ולא אחריי.
    מנסה לנפנף אותי בצורה גועלית מול אלפיי נשים.
    עד כאן שתקתי ואז בעלי התערב והתחיל קצת להרים את הקול שלו
    היא התנערה מאיתנו והאחראית הגיעה עד אלינו...
    הסברנו לה את המצב והיא הייתה קצת יותר נחמדה.
    אמרתי לה שזה לא הגיוני שאני אבוא לבדיקה שקבעתי חודשיים וחצי מראש
    ואין לי תור... היא אומרת שזה אחריות שלי לוודא שאכן התור הוזמן.
    אמרתי לה שאני ווידאתי לפני חודש והכל היה תקין. אמרתי לה שזה תפקיד גם של הנציגות להתקשר ולתזכר אותי מלבד להפיל את כל האשמה עליי.
    מפה לשם היא קבעה לי תור למחר בשעה 15:50
    זה כ"כ הרגיז אותי כי באתי כבר מוכנה לראות את התינוקת ובום!!! פתאום אין לי תור לטענתם.
    חמתי ובעלי הרגיעו אותי פחות או יותר...
    ע"מ שאני לא אעביר עצבים לעוברית ניסיתי באמת להרגע.
    טוב זה לא הסוף.. חמתי אמרה לי טוב בואי נתקשר לאסותא בתל אביב לוודא שלא יהיה טעויות גם עם האקו לב עובר (יש לי תור ב16:00) וקבעתי אותו יחד עם הסקירה מכוונת.
    חמתי מתקשרת ואומרים לה שאכן יש לי תור. מלבד זה לא אמרו כלום.
    חמתי מגדילה ראש ושואלת האם צריך להביא משהו לבדיקה.
    ואומרים לה כבדרך אגב.. כן היא צריכה ללכת לרופא ולעשות בדיקת א.ק.ג אחרת לא יקבלו אותה.
    אז חמתי אומרת לה.. התכוונתם להגיד את זה לכלה שלי??? היא לא ידעה את הדברים האלה שקבעה תור לפני חודשיים וחצי.
    אז הנציגה אומרת "אהה יכול להיות ששכחו לומר לה זאת,אני מתנצלת בשם הנציגה"
    חמתי נורא התעצבנה ואמרה לה שזו לא בדיקה שגרתית וזו בדיקה קריטית ואם לא הייתי שואלת אף אחד לא היה אומר לי???? היא הייתה באה לבדיקה והיו מחזירים אותה חזרה הביתה מבלי לעשות אותה? אז הנציגה בשיא השאננות אומרת "בדיוק".
    לקחתי את הטלפון והתחלתי לצרוח על הנציגה שזו חוסר אחריות מצדם ושאם לא יודעות לתת שירות כמו שצריך אז שלא יעבדו בעבודה כזאת!!!
    חטפתי מזה עצבים... היינו צריכות ללכת לרופא ולחכות 15 איש עד שיתנו לי הפנייה לא.ק.ג - והרופא בכלל לא מכיר אותי והייתי צריכה להסביר לו את כל המצב עד שנתן לי הפנייה יצאו לי העיניים!! מזל שחמתי ובעלי היו איתי.
    אחרי שנתן לי את ההפנייה ירדתי לאחות ועשיתי את הבדיקה!!!!!

פשוט מהבוקר רק עצבים..
    אני לא מבינה למה אני צריכה לעבור את כל השטויות האלה בגלל חוסר אחריות של אנשים שאמורים להיות מקצועיים ואחראיים..
    לא אמורים לתזכר אותי,וליידע אותי מה אני צריכה להביא לפני?
    מאשר לטרטר אותי ממקום למקום?
    אוףףףף יום שחיכיתי לו חודשיים וחצי שלמים פשוט התחיל גרוע ואני מקווה שהוא יסתיים בצורה יותר טובה מאיך שהוא התחיל!

תודה לכל מי שקראה עד לכאן,וסליחה שוב על החפירה,
    פשוט לא ידעתי למי לפרוק את זה חוץ מחמתי ובעלי שגם לא הבינו מה הלך שם וגם הם נותרו מבולבלים ועצבניים בדיוק כמוני.

14 תגובות
עמוד 1
  • במילה אחת? קריזה!!!!!!!!!
    אני פשוט בהלם מההתנהלות של הנציגים, או מי שזה לא יהיה.
    חוסר אחריות ועוד עבור אישה הרה... אין מילים.

עזבי אותך בובה זה לא שווה את זה
    כל עכבה לטובה ותהני מכל רגע מחר למרות הכל

• רחלי היקרה כל כאב לי על מה שעברת , אבל לצערי ככה מתנהלים רוב דברים במדינה שלנו , גם נתקלתי הרבה פעמים בחוצפה של מזכירות , אחיות אז מאד מזדהה איתך , פעם אחת אפילו בזמן הריון שביקשתי להיכנס לרופא , והיה תור לתת לי באחד ימים , מזכירה אמרה שאני נותנת לך תור אבל לא מגיע לך אותו ה
  • תודה בנות.
    אני מנסה לצאת מזה ולהבין שככה זה עובד פה לצערי
    אבל זה עדיין נורא מרגיז אותי כל ההתנהלות הזו
    החוסר אנושיות והחוסר אכפתיות ועוד לנשים בהריון
    שהם אקסטרה רגישות.

אבל בסדר מנסה להחליק את זה
    אני לא יכולה לשנות את העולם
    כל אחד צריך לשנות את עצמו.

• מבינה את ההרגשה שלך!! אני לא מתארת לעצמי מה היה קורה לי אם הייתי מחכה לבדיקה כל כך חשובה חודשיים + ואז פתאום בגלל חוסר אחריות של איזה פקידה שיושבת לה שם ומגרדת ב***ם הכל מתבטל, ועוד מאשימים אותך!!!
  • ממש מעצבן וממש לא הוגן !!

הדברים האלה מרתיחים !!

אבל כמו שהשאר פה אומרות בחכמה - תנסי להרגע, כי חבל על העצבים ואף אחד מהדביליים שדיברת איתם לא שווה אותם !!

לכי תראי איזה תכנית נחמדה שעושה לך כיף או תעשי משהו שמרגיע אותך- בכל מקרה יהיה בסדר ובע"ה מחר תהנו ותחייכו !!

• וואי וואי וואי איזה עצבים!!!!!
  • תודה רבה לכולכן על התגובות המחממות!

• אני רק יכולה לאמר לך - קחי אחריות על עצמך ועל העוברית שלך ואל תסמכי על אף אחד.
    כלך פעם שאת קובעת תור תשאלי את הפקידה/נציגה - יש הכנות מוקדמות לתור הזה? צריך להביא משהו?
    אני לא סמכתי על אף אחד...
  • צודקת,אחרי היום המטורף הזה למדתי את זה על הבשר
    אם אין אני לי מי לי???

• רחלי מאמי מבינה לליבך, באמת עצבים!!
    מקווה שבפעם הבאה יהיה בסדר וכמובן שתראי כבר את הנסיכה הקטנה שלך וזה יהיה שווה הכלללל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה