-
יקירתי כמובן שעיקר של הבכי שלך זה הורמונים (גם אני בוכה ללא הפסקה ) יחד עם זאת ידוע שמצב רוח שלנו משפיע כש אנחנו נמצאות בלחץ מופרש בגוף שלנו הורמון שפוגע בסיכוי להצלחה.
לכן קחי נשימה עמוקה, תירגעי ואל תשכחי שגם לבעלך לא קל וגם הוא עובר דבים שאת עוברת רק מתמודד איתם בצורה שונה.
שיהיה המון המון בהצלחה,קבלי אלף חיבוקים.
-
אויייי המשפחה המטורללת של הבעל
סיפור חיי
לא פירטת כלכך מה היה שם אבל מניסיוני - הם לא שווים את הריבים עם הבעל. מהיום שעשיתי החלטה שלא אהרוס את המשפחה שאני מנסה לבנות בגלל אחרים שיניתי גישה והרבה השתנה.
הרבה גם עדיין אותו הדבר...
אני אישית לא מדברת כרגע עם חמותי. יותר מזה היא אפילו כמו אוויר מבחימתי.
גם עם הגיסים והגיסות למיניהם עברתי לקשר של שלום שלום חג שמח וארועים.
וארגיע אותך ואומר שלמרות שעדיף שנהיה רגועות בטיפולים וקראתי גם מחקרים על הקשר הישיר בין דברים שעוברים לנו בראש לבין הצלחה להכנס להריון... חודש שעבר שנקלטתי היה ריב שיא עם אמא שלו ובעקבות זה רבתי גם איתו ריב ענקייי לא דיברנו 3 ימים עד שבישרתי לו על הבטא...
תנסי לנתק את עצמך מהדברים הרעים והשליליים שהם גורמים לך להרגיש טשימי את עצמך ואת בעלך וכמובן את הזוגיות שלכם במקום הראשון...
נשיקות וחיבוקים!!
ליטלילי
-
הי לילך ....
גם אני לא הפסקתי לבכות כשהייתי עם הורמונים. הבכי לא היה בשליטה שלי בכלל, אבל הרגשתי שהוא משחרר אצלי לחצים בגוף ובנפש... לפעמים הדמעות היו יורדות לי במשך שעה וחצי ללא הפסקה ... ככה סתם , פשוט דמעות ...
ובקשר לבעל, אני מסכימה עם ליטלי, אל תאפשרי לאף אחד בעולם הזה להרוס את התא המשפחתי שאת מנסה לבנות . אני לא יודעת כמה בנות פה יסכימו איתי, ואני מבטיחה לכולכן שאני בדרך כלל מאוד לא עתיקה, וכן פמיניסטית ... אבל בזוגיות נוכחתי לדעת שיש רק משפט אחד נכון ״אישה בונה אישה הורסת״,
זה בידים שלך, איך תיראה הזוגיות שלך, ואיך יראה הבית שלך, ואיך יחונכו הילדים שלך .... זה הכל בידיים של האישה . היא הצוואר של הבעל, ואם היא תדע לכוון אותו נכון, הזוג יגיע רחוק.
נשיקות חמות ומיליון חיבוקים לכוחות של התמודדות, לא תמיד קל לנו, אבל תוצאה חיובית (גם בהריון וגם בזוגיות) היא התעלות נפשית ותחושת הצלחה ששווה להתאמץ בשבילה..
תן לאהבה שלך להוביל אותך
-
תודה רבה לכן בנות אני ממש מרגישה שהפורום הזה הוא משפחה!
המשפחה של בעלי בסדר רוב הזמן אבל כשהם מחליטים לעצבן אז הם מוציאים אותי מדעתי!! במיוחד בתקופות החגים שיש יותר קרבה ומפגשים אז יש בלגאן. הם כאילו חושבים שאיתם בעלי נהנה מאוד ואצל המשפחה שלי הוא סובל... עזבו באמת לא שווים התייחסות.
שוב תודה לכן בננות זה לא יאומן איך שאנחנו אפילו לא מכירות אחת את השנייה ובכל זאת מכירות הכי טוב בעולם אחת את השנייה, את התחושות, את הנפילות, את המחשבות.. אני מרגישה כאילו אתן היחידות שמבינות מה אני עוברת בתוך התהליך הזה. אמן ויהיו בשורות טובות לכולן במהרה! אוהבת אתכןןןןןןןןן
לילך
-
אמןןןןןן
ליטלילי
-
את יודעת לילך .... זה קטע !!!
כולנו רושמות את זה, ומי שקורא את זה מבחוץ חושב שמדובר בסתם פירגון נשי אחת לשניה ... וזה כל כך לא ככה. זה כל כך מרגיש קרוב, מרגיש משפחה ... מרגיש מוכר , חם , מחבק ומעודד.... שזה פשוט מרגש אותי .
כשנכנסתי לפורום לא חשבתי שזה מה שאני ארגיש, שבנות זרות לי לחלוטין נהיות קרובות אלי כאילו זו המשפחה הפרטית שלי. לא אמנתי לרמת הפתיחות שניתן להגיע אליה כאן...במסגרת הזאת בכלל .
תודה לכן בנות
תן לאהבה שלך להוביל אותך
-
אני כל כך יכולה להבין אותך, זה בהחלט קשה...
אני רבתי כל כך הרבה עם בעלי...זה נורא
אבל תשתדלי להיות רגועה, בשבילך ובשביל מה שיהיה בעזרת ה'!
עצבים ובכי לא עוזר לאף אחת מאיתנו, אז תנסי להיות רגועה ותני חיוך :)
-
-
הי לילך, אני מסכימה שצריך לשים דברים בצד. אבל גם לעשות מאמץ לגשר על הפערים כי זה מאוד חשוב למתח בתוך הבית וכשיש ילדים אז בכלל.. ככל שתהיי הגדולה יותר ותצליחי למצוא דרך להתמודד עם זה, יהיה יותר טוב ברמה המשפחתית גם בתא שלכם. החגים יסתיימו וגם המתח יירד..
מאחלת לך המשך חג רגוע.. ואל תחששי לבכות. זה משחרר
-
תודה אהובות יקרות!!! אין ספק שעזרתן לי !
חיבוקים לכולןןןןןןןןןןןןןןןןןן