בגדי הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מיואשת
9 תגובות
עמוד 1
  • הו, הנה מישהי שמבינה אותי.
    מזדהה איתך מאד!

האמת שמצאתי לחג בגדים מהממים
    ואני בכלל לא נכנסת לחנויות של בגדי הריון.

קניתי בעיקר טוניקות שיפון אלגנטיות ושמלות.
    עם עקבים גבוהים זה יהיה מהמם

• ירושלמית
  • ירושלים? מפוצצת בחנויות
    איך לא מצאת?
    מה עם שמלה/טוניקה אלגנטית וחגורה גבוהה?
    זה מהמם בהריון. נוח וקלאסי.

דיי מותק, עוד קצת, את כבר ממש בסוף.

• אני לא קניתי כלום מחנויות של בגדי הריון
    פשוט קניתי בגדים במידה גדולה יותר
    וזה לא שהייתי רזה לפני ההריון, הייתי מידה 3-4, תלוי בחברה ובגזרה
    בחנויות רגילות כמו תמנון רנואר קסטרו וחבריהם, לא מצאתי כבר כלום מחודש שביעי
    אבל בחודש תשיעי למשל מצאתי חולצות ממש יפות בH&O - מילאתי את הארון לחתונה ו 4 ימי הולדת שהיו לי באותו החודש...
    ממליצה בחום
    קניתי שמלות בהודיס שעלו עלי עד תשיעי - יש להם מידות גדולות ולא רק לאנורקיות...

• תלכי לh&m יש מחלקה של בגדי היריון
    או בלי שום קשר כמו שאמרו מעליי את לא חייבת ללכת למחלקה של בגדי היריון
    פשוט את קונה כמה מידות מעל המידה שהיית לפני.

• אני קניתי בגדים מהממים באמבריא- חנות שנמצאת בשדרות רוטשילד בתל אביב. ממליצה בחום, המחירים יקרים אבל הבגדים מיוחדים ואיכותיים. לא ממליצה לקנות שם טוניקות או טייצים כי את זה אפשר למצוא במקום אחר זול יותר, אבל דווקא מבחינת מכנסיים ושמלות חגיגיות זה אחלה.
  • אני קניתי הסופש באודיס , דיוטי מוטי וסטודיו פאשה מחירים זולים נוחים והבגדים מהממים , חוץ ממכנסיים טובות לא שווה להשקיע בקניית בגדים בחנות לבגדי הריון
  • מכנסים אני לא לובשת.
    שמלות חצאיות חולצות טוניקות

ומבטיחה לכן שאני לא מצאתי כלום
    חרשתי את הקניון ומה לא וחוץ מלהתעצבן שאני שמנה ומכוערת
  • את כל הבגדים בהריון קניתי בירושלים! אחרי שבאמת לא מצאתי כלום בקניון, הלכתי לעיר, אם את הולכת על רחוב יפו מכיוון השוק לכיוון צומת האיקסים, קצת אחרי הדוידקה יש מלא חנויות שאפשר למצוא בהן בגדים שמתאימים גם להריון, יש חנות אחת בשם טאצ' (נראה לי) ששם קניתי הרבה. יש את שדה בר שיש להן כל מיני טוניקות (אבל יקר בטירוף). חצאיות קניתיפשוט בגזרה ננמוכה ושמתי גופיה להסתיר את הבטן המבצבצת..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה