היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי בנות, אז סוףסוף אחרי שנה הרופא שלי הפנה אותי לרופא פריון. כפי שאז כתבתי לכם אני מפתח תקווה וקופת חולים מכבי. הבנתי ממכם לא ללכת למנשה יחזקאל. הבנתי ממישהי כאן שאילן כהן מתל אביב סבבה. יש עוד המלצות מאיזור המרכז לרופא טוב שגם אנושי כדי להתחיל הזרעות ? ובכלל לבנות תוכנית...תודה בנות מקסימות!!!
9 תגובות
עמוד 1
אני לא מכירה ... אבל אני מטופלת אצל פרופסור עופר פאינרו וממליצה עליו בחום תן לאהבה שלך להוביל אותך
היי.. לא יכולה ככ לעזור... אני מהצפון
המון בהצלחה
ליטלילי
בהצלחה מותק בשורות טובות אמן אמן טיפול ראשון והריון ראשון.... אני מתל אביב אז אין לי מושג.. שהיה בהצלחה
יש את דוקטור ברקוביץ מגבעת שמואל שמקבל עם מכבי. אותי הוא הכניס להריון.... אמנם אחרי 5 הזרעות ורק בהפריה - אבל "הכניס".. הוא לא מתאים לכל אחת.. הוא קצת ציני ותקתקן - אבל הוא אלוף ויש לו תוצאות מעולות! תבדקי אם זה מתאים לך! אני המלצתי ל"חסרת סבלנות" עליו והיא ממש היתה מרוצה ממנו!
יש דר וכמן בחולון הוא מתמחה בטיפולי פריון, רופא מעולה.מקבל מכבי ועובד גם במדיקל סנטר וגם באיכילוב
ד"ר ברקוביץ מעולה. השעות לא שיגרתיות, ההומור ציני אבל תותח. והוא קרוב לפ"ת. 5 דקות מכפר גנים ג
הייי אני מטופלת אצל פרופסור אשכנזי הוא נמצא בת״א ברמת אביב אני מגיעה אליו מהדרום ... הוא מקסים!!!!! והוא עובד עם כל הקופות
לילוש
אני אכן ממליצה בחום על ברקוביץ!!! לציניות התרגלתי והוא מאוד אחראי ומתחשב, קובע לך צור ברגע שאת מעדכנת שקיבלת ובאמת באמת בסדר. לגבי השעות זה לא נורא בכלל וגבש קרוב מאוד לפת, קבעי תור דרך הזימון תורים, לדעתי לא תצטערי... :-) בהצלחה!
שיר (:
יש גם את פרופסור שיף, הוא מתל אביב, את צריכה רק לברר איתו מה ההסדר שלו לגבי הקופות. בהצלחה פרופסור שיף